Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzić o Wukong?

rozekpro =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wukong będzie miał jakieś cc?

I czy to będzie dobra postać do ganków?]]

@Bedzie lepszy od Malza albo corkiego?

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Cc - Ulti.

Postać nawet dobra do ganków ,z tego co wiem solo top only.

Chyba że ktoś wymyśli jak dżanglować

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

OMG, OMG, GAREN USELESS!!!1!!1

Postać zapowiada się ciekawie.

Nie ma sensu porównywać go do Malzy czy Corkiego bo są to zupełnie inne postacie.

Właściwie to na pewno ktoś wymyśli jakiś sposób na jungle - tak jak z Shaco, za pewne dzięki 1,5s niewidzialności będzie miał świetne ganki.

Opublikowano

już go testowali na jungle i z tego co słyszałem stwierdzili, że junglować można ale jest troche za wolny

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jungla do 6 lvla to chyba 7 i pol minuty wiec przy topce odpada, bo np. master yi czysci jungle w 3 min do 4 lv...

a co kogo to obchodzi?

a taki olaf wyczysci to samo w 3 minuty i co w zwiazku z tym? nie znaczy to ze jest slaby w jungli odrazu. Shaco tez nie jest az taki szybki ale ma za to triple spawna co daje mu hiper przewage

.

Opublikowano

Ogółem Wukong jest niesamowity, jednak trzeba umiejętnie grać.

Przydaje się w teamie buffer (janna, soraka, karma itd), aby nasze hp zawsze sięgało maxa.

Wukong na prawdę ma mocny dmg, przy nim jax to jest nic (a do niedawna jax był jednym z lepszych championów).

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

No grałem przeciwko niemu parę rundek i powiem ze jest strasznie wkurzający z tym niewidokiem. I te jego hity, ahhh ale OP. Niedługo bd napewno znerfiony.

Opublikowano

Dobry solo laner. Na duo też się sprawdza. Nawet zagrałem na midzie i też jest bardzo dobry z dashem o duuużym range i dmg)

Na początku duże CD potem normalne. Bardzo dobry dmg, przyjemna animacja (xD), fajny głos (xD), świetne ulti do TF, dzięki niemu możemy inicjować (W+E+Q+R)

Ogólnie jest bardzo dobry. Wyskoki dimejdż, bardzo dobre survi, pasyw daje nam ŚWIETNE survi w TF (za free mamy 40 armora i 40 magic resista)

Bardzo wyskoki burst dmg z E+Q.

Bardzo latwo się KS'uje Bardzo dużym range dasha.

DAJ

delete.png

Opublikowano

No grałem przeciwko niemu parę rundek i powiem ze jest strasznie wkurzający z tym niewidokiem. I te jego hity, ahhh ale OP. Niedługo bd napewno znerfiony.

Wukong nie jest op ,jest zbalansowany.

Po prostu ty nie umiesz grać przeciwko niemu.

@Newjaaa

WTF?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Postać jest bardzo mocna - kumpel grając 1-wszy raz niemal wycarrował nam grę. Dzięki znikaniu jest niemal nie do zgankowania, dash pozwala łatwo doganiać przeciwników, ulti z dość dobrym dmg i obszarowym cc, jak dla mnie postać świetna.

Opublikowano

Bardzo słaba postać jedynym + jest to znikanie po zatrzymaniu grałem Xinem i Wukong nie miał szans ...

Brawo.

Grałeś przeciwko nie ogarowi ,so pr0.

Opublikowano

Jakiś bulid polecacie, bo kupiłem a nie wiem jak robić itemki? :D

Merkurki->Frozen/Warmong>Atma>Trinity/Bloothister>Banshee>Zależy od sytuacji.

Opublikowano

Właśnie jestem po zakupie wuju małpki i jestem mile zaskoczony, postać na prawdę przyjemna.

Postać jest bardzo mocna - kumpel grając 1-wszy raz niemal wycarrował nam grę. Dzięki znikaniu jest niemal nie do zgankowania, dash pozwala łatwo doganiać przeciwników, ulti z dość dobrym dmg i obszarowym cc, jak dla mnie postać świetna.

Merkurki->Frozen/Warmong>Atma>Trinity/Bloothister>Banshee>Zależy od sytuacji.

Plusy, nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć ze w pełni się zgadzam z wypowiedziami tychże poprzedników.

Opublikowano

Wukong nie jest op ,jest zbalansowany.

Po prostu ty nie umiesz grać przeciwko niemu.

@Newjaaa

WTF?

Według cb jest on zbalansowany? Jeszcze ludzie nie nauczyli się nim grać a tak koszą. Bardzo dużo daje mu to znikanie.

Opublikowano

Według cb jest on zbalansowany? Jeszcze ludzie nie nauczyli się nim grać a tak koszą. Bardzo dużo daje mu to znikanie.

Widać przeciwnicy to debile i nie kupują oracla.

Gz.

Opublikowano

Ja wczoraj odrazu kupiłem wukonga i się niezawiodłem . Dokupiłem sobie runki na attack armor penetration i na hp . Jechałem każdego jak chciałem ;/

Opublikowano

Kupiłem ,zagrałem ,nie zawiodłem się.

Jako jeden z niewielu kupiłem zestaw wukonga ze skinem ,skin Wulkaniczny zajebisty btw.

Grałem dzisiaj z osobami z ts3 (tam gdzieś jest temat z adresem) ,i ani jednej gry nie przegrałem.

Wukonga robie pod off tanka(imo najlepszy build) i gra się bardzo przyjemnie ,jest dobry feeling tej postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...