Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL3

XxxxMATEUSZxxxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz na Pl3? Zapraszam do klanu MoW - MeN oF WaR. Staty Klanu:

Skrót/nazwa klanu:

[MoW] MeN oF WaR

Data założenia:

13.07.2011

Lider klanu:

◄Wujek►

Liczba członków:

25

Ranga klanu:

241

Przynależność do firmy:

Wszystkie

Stawka podatkowa:

5% (23.851.066 kredytów)

Adres teamspeak:

-

Wypłacamy na ważne rzeczy takie jaka lenek, vega ale nie odrazu. Po jakimś czasie.

Zapraszam

Do dziś nie mogę uwierzyć, że stworzyłem konto z takim nickiem ;x

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAA ale mnie teraz rozjebałeś.. przyjmujesz ludzi do klanu, żeby zwyczajnie wyciągnąć kredki na golca.. co za typ..

ref

Opublikowano

Kurwa 25 os i na golca nie stac . I stawka podatkowa 5%.

I że zarządca nie ma golca to hit dla mnie...(chyba ze dobra venga ale to FE itd.on tego ne ma) Ranga klanu pokazuje , że w liczbie 25 kryją sie same flaxy skąd ranga klanu powyżej 200 to tragedia.

@up kurwa dokładnie , podobne przychody dziennie mamy. TOP 15

Opublikowano

Kurwa 25 os i na golca nie stac . I stawka podatkowa 5%.

I że zarządca nie ma golca to hit dla mnie...(chyba ze dobra venga ale to FE itd.on tego ne ma) Ranga klanu pokazuje , że w liczbie 25 kryją sie same flaxy skąd ranga klanu powyżej 200 to tragedia.

@up kurwa dokładnie , podobne przychody dziennie mamy. TOP 15

chodziło mi że w moim kredkowym klanie taki przyrost dziennie ;D bo w ogólnym klanie nie ma podatku.:)

napisz mi na pw. w jakiej firmie jestes :D to moze razem gdzies polecimy?;D

50178292275289238915.jpg
Opublikowano

@UP

LOL! Ty kupujesz uri za real kase? Rozwaliłeś mnie.. Lepiej postaw bota i takie konto jak masz to jakieś 5dni bocenia.

Moje noob konto jest lepsze, ale ehh... dostałem na nim niestety bana ale już boce na drugim i już bym vege mógł kupić ale na golca zbieram.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Odrazu widziałem , że skoro nie masz golca to nie możesz botować. NIGDY NIE WYSYŁAJ SMS !

Lepiej skocz szybko do lewiatana z 20 zł i kupuj paysafecard 5euro. Napisz gosciowi na skype ze cchesz kupic daj ID i daj kod psc i nie męcz sie chłopie.

Opublikowano

@UP

Podczas MHH nie nalicza x3 za przelew bo to idzie kilka dni, no chyba że przez paypal.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Przelew kilka dni? To my mamy średniowiecze? Tak poza tym, to nie możecie o klanach i innych pierdołach pisać sobie na pw, na forum DO, na czacie? Musicie spamować forum o botach?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Lol żeby samemu na golca nie umieć uzbierac <_< I być takim prostakiem , że wyłudzać od ludzi te marne kredyty na gola...

Opublikowano

Hah, do czego ludzie się nie posuną, żeby nie latać bigboyem flaxem. Dla mnie (jako potencjalnego gracza) jest to dobra nowina, że golec bez wyposażenia lata po mapach.

I tak Ci powiem, oby więcej takich ;) wyłapiesz kozaka poza teleportem co myśli że ma golca i jest pro i nawet "10 metrów" nie przeleci ;) Łatwy exp, nie mam nic przeciwko, chociażby nawet za moje kredki ;]

Opublikowano

@up

Nie zrozumiałeś mnie... Te 10 metrów, to było w "", co miało oznaczać, że koleś po prostu nie ma nic do gadania i nie zdąży też uciec... Myślałem że to proste...

Opublikowano

@up

Nie zrozumiałeś mnie... Te 10 metrów, to było w "", co miało oznaczać, że koleś po prostu nie ma nic do gadania i nie zdąży też uciec... Myślałem że to proste...

Nie dla każdego :rolleyes:

za duża sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...