Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Nie widać napisów . Zobacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Gdy naciskam "C" Pokazuje się nick postaci , klasa postaci i tam są punkty statusu i obok tego nie mam napisów . Pomoże ktoś ?

SS

obrazju.jpg

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Przez to wyłączyła mi się gra . pasek ładownia dochodzi do konca . I nagle się wyłącza . Dlaczego ?

Opublikowano (edytowane)

glupoty ci gadaja to nie wina windows... podmien caly plik ui tez tak mialem jak chcesz moge ci nawet dac moj

Edytowane przez Jojo1994
http://img545.imageshack.us/img545/4607/gm2l4n86gbkev.png

Opublikowano

Tak, tak, tak... Jak zwykle dajecie gotowce. To nie pierwszy taki temat, wystarczy trzeźwo myśleć ;] Sam na to wpadłem, wklei gotowe windos.dds spakuje, potem rozpakujesz i to samo. Sposób na to jest bardzo prosty, rozpakuj locale_XX. Wejdź w locale => XX => ui => windows | wklej do tego folderu swój plik windows.dds // Teraz najważniejsze, otwórz packera ( RootPackGen.xml ) i dodaj ten wpis ! <File archivedPath="locale/pl/ui/windows/windows.dds" type="0"><![CDATA[source\locale\pl\ui\windows\windows.dds]]></File> I właśnie ten wpis jest kluczem do sukcesu ^^

Pozdrawiam, JonyNawalony.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Tak, tak, tak... Jak zwykle dajecie gotowce. To nie pierwszy taki temat, wystarczy trzeźwo myśleć ;] Sam na to wpadłem, wklei gotowe windos.dds spakuje, potem rozpakujesz i to samo. Sposób na to jest bardzo prosty, rozpakuj locale_XX. Wejdź w locale => XX => ui => windows | wklej do tego folderu swój plik windows.dds // Teraz najważniejsze, otwórz packera ( RootPackGen.xml ) i dodaj ten wpis ! <File archivedPath="locale/pl/ui/windows/windows.dds" type="0"><![CDATA[source\locale\pl\ui\windows\windows.dds]]></File> I właśnie ten wpis jest kluczem do sukcesu ^^

Pozdrawiam, JonyNawalony.

Geniuszu zamiast jebać się w kolorki pomyśl, windows.dds to nie jest żaden dodatek, dodane jest to przez YMIR więc jakim cudem może nie być wpisów w xml'ce. :O

@autor

Wyłącza Ci się gra bo masz złe locale_pl. Zmień na inne .

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dobra . Już wszystko zdążyłem zrobić wcześniej , tylko zapomniałem napisac ;] A co do wpisów w .xml to zrobiłem sam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...