Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer[FB][Hamachi]

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sądzę, że to ładny wynik jak o tej godzinie na serwerze jest 10 osób

@UP

chyba endymion...

jak nie wiesz to nie mów xD

@2

kolo 3:40 wywiało wyszyskich...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@UP Jakoś zamiast 10 widnieje 0 ale okej.. Wszyscy powychodzili jak Wicked poszedł spać, czasami są laggi ale krótkie. Tak jak wyżej serwer godny polecania, miejmy nadziej że po miesiącu nie padnie.

Opublikowano

Dostałem bana bo Wicked w permission coś robił i mi potroiło prace ... Dzięki !

[url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/357/Mmmm/mca.png[/img][/url] [url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/335/yyy..+mleko%21/mca.png[/img][/url]
[color=#FF0000][size=5][50][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][100][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x2[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][150][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x3[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][200][/size][/color][color=#00FF00][size=5] Jea x4[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][250][/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][300][/size][/color]

Opublikowano

Najs. Od Reynalda dostałem unbana to wicked znowu musiał Mnie zbanować. To chyba coś nie tak skoro jeden daje unbana a drugi banuje.

Opublikowano

Odradzam serwer z powodu admina - WickedMaks.

Żeby WickedMaks znowu się nie wywyższał to piszę tak jak jest. Pierwszy raz gram w Minecrafta. Nie gram na single, bo nie ogarniam. Przychodzi noc i dead. I tak w kółko. Szukałem więc jakiegoś serwa. Myślałem, że ktoś pomoże mi ogarnąć. Wbiłem na jakąś działkę i przypadkiem zebrałem kilka itemów (nie wiem jakie, nie ogarniam tej gry). Więc zaraz kick. Potem jeszcze ,,Szanowny Administrator'' zaczął grozić mi banem. Jeden gracz (Antyk002 - pozdrowienia dla niego) stanął w mojej obronie, ponieważ pisałem, że gram 1 raz. Na to WickedMaks napisał mi, żebym szedł na single. Że jego nie obchodzi, że nie ogarniam, że mam się dostosować do zasad serwera itd. Zero wyjaśnienia co i jak.

Więc z pozdrowieniami dla w/w gracza mówię, że takich ,,Adminów'' powinno w ogóle nie być. Jeżeli podjął się próby stawiania serwera, to niech pomaga wszystkim, a nie tylko swoim kolegom. Zamiast pomóc ,,noobom'' to bawił się w robienie ,,egzekucji'' spamując na czacie.

Co do reszty Teamu nie mogę powiedzieć nic złego, jedynie proszę o rozsądne zastanowienie się, czy tacy ,,Admini'' powinni nimi być.

Opublikowano

Posluchaj drogi Darhcie nie nasza wina ,ze grasz na multi a to ty zaczynasz przygode z mc , mnie to nie obchodzi mozesz sobie poczytac wiki wielki panie. Mozesz zapytac wiekszosci ,ze jestem dobrym adminem nieogarze :)

Skarzysz sie ,ze grasz 1 raz ? No to swietnie kogo to obchodzi ? Poczytalbys pierwszo co jak sie robi a nie wbijasz na multi. Pozdrowienia od ADMINISTRACJI.

Opublikowano

Hmmm...

Wiem, że KAŻDY Administrator powinien pomagać graczom. Z naciskiem na KAŻDY. A Ty zamiast pomagać graczom bawiłeś się w te swoje egzekucje :)

Każdy pytał się i prosił o wolne działki. Ale zabawa w ,,egzekucję'' była ważniejsza. I oczywiście pomaganie SWOJEMU koledze. Pewnie dziwi Cię to, dlaczego znowu dużymi literami. Chodzi mi specjalnie o to słowo. Jak Twój kolega to mu pomożesz. Jeżeli ktoś inny to po co?

Pozdrawiam :rolleyes:

Opublikowano

Niestety przykry kolezko to nie ja bawilem sie w egzekucje tylko Raku , dziecinny jestes , "newbie"

Acha i zapytaj graczy kto im dzialki dawal jak ty latales i spamiles " jestem nowy, help help "

Opublikowano

Może mi jakiś admin wytłumaczyć dlaczego mam bana na serwerze ?

Grałem sobie i nagle wywaliło.

Mój nick : Hack3rz

76561197982068149.png
Opublikowano

Powiem tylko że reynaldowi władza uderzyła do głowy...

Ja dałem tu tylko reklame gdyż on ma bana, nie będę kłamał że serwer mi sie podoba...

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...