Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Email

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, mam pytanie wie ktoś może z was czy da się zmienić emaila do konta w warrocku ? starego usunołem a zapomniałem zmienić na końcie a zmiana na inny wymaga jakiejś akceptacji na starym emailu ? da się to jakoś ominać albo jest na to jakiś sposób ?

Edytowane przez lauren95
Opublikowano

Jeżeli nie zadziała to co UP napisał to napisz ticketa żeby ci zmienili e-maila na inny. Podaj tam na jaki e-mail mają ci odpowiedzieć na jaki zmienić i podaj wszystkie informacje jakie masz o tym koncie.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano (edytowane)

2 UP: Ale ten email został usunięty a żeby zmienić na inny to muszę na starym akceptować czy coś takiego..

UP: spróbuje, zobaczymy czy coś zrobią

Edytowane przez lauren95
Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale na Gamersfirst w profilu jest podany twój E-mail. Tylko przypomnij sobie jakie tam masz hasło i wtedy normalnie zmienisz, bo tak przy jakiejkolwiek zmianie E-maila musisz zaakceptować zmianę na starym e-mailu. Alle może napisz ticketa i im tam opisz całą sytuację to może ci zmienią.

@edit sorry nie doczytałem, że ten stary e-mail został usunięty, al to nie problem załóż teraz dokładnie taki e-mail jaki miałeś ten stary i może się uda. Albo pisz ticketa.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

UP: Nie mogę założyć takiego samego ponieważ email na tlenie jest usuwany dopiero po roku z ich serwerów i nie da się założyć. Musiał bym czekać jeszcze jakieś 7-8 miesięcy.

Spróbuje do nich napisać może się uda ale powinni zmienić tyle w to konto już włożyłem hehe.

Opublikowano

@up racja ... czekam juz 2tyg. i nie odpislai wyslalam 2 tydzien i nic 3 dni temu znow i co??

jajco... zapomnieli hasla do skrzynki xDDD

Opublikowano

No ja czekam za odpowiedzią na jednego ticketa miesiąc i nic eh...

Napisze nowego może zareagują i coś zrobią bo szkoda by się konto zmarnowało z takim levelkiem ;D

Opublikowano

Ja wpadlam na pomysl moze wkoncu rusza d*** ... na dzien wysylajmy 5 ticketow moze cos zrobia oprocz klikania deleted

Opublikowano

Nie wiadomo czy oni klikają delete czy może rzeczywiście coś im się stało ze skrzynką ;P Albo poprostu nie mają czasu bo też mają dużo na głowie ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...