Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Niemieckie bronie z epvp, WYWALA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaszko,

Może bez przymulania zacznę od początku. Pobrałem nowe bronie z epvp, wgrałem do clienta i dałem query na serwer, lecz gdy zaczynam z nich bić, to wywala. Jest kilka wyjątków, ale mało. Gdy biję serią (trzymam spacje) to wywala do ekranu logowania, a gdy bije pojedynczo (tylko 1 cios) to zadaje obrażenia i nie wywala. Gdy używam skilli, to zadaje obrażenia i nie wywala. Gdzie tkwi problem?

Liczę na szybką odpowiedź. "pomocna dłoń" dostanie limit + lub - i 5!

Opublikowano

Witaj !

Miałem ten sam problem i go rozwiązałem , więc Ci pomogę :).

Wejdź w Navicat - > player - > item_proto , a następnie poszukaj tej broni dajmy na to Zatruty Miecz V2 - bo z niego wywala jak zapewne dostrzegłeś ;] .

Potem przewiń troszkę w prawo i znajdź coś takiego jak subtype.

Jak widać Zatruty Miecz V2 ma wpisane w subtype : 3 , czyli został wpisany jako broń 2 - ręczna czyli musisz zmienić na 0 ponieważ ta broń jest 1 - ręczna , i tak z każdym itemkiem , pamiętam że w tej paczce jeszcze były zbugowane bronie dla szamana więc robisz tak każdą po kolei.

Wartości subtype:

0 - Bronie 1 ręczne

1 - Sztylety

2 - Łuki

3 - Bronie 2 ręczne

4 - Dzwony

5 - Wachlarze

6 - Strzały

dashkotkuprzepraszamwyb.jpg

Proszęęęęę ...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka all.. tez mam taki problem, bije pare razy trzymajac spacje(z 5 razy bije) i mnie loga,gdy uzywam skili to zadaje dmg ale nie loga,gdy bije pojedynczo zadaje dmg ale nie loga.. zrobilem to co kazal PWOJTEK5 ale dalej mnie loga :<

proszę ! pomóżcie.

beda lajki.

Opublikowano

Siemka all.. tez mam taki problem, bije pare razy trzymajac spacje(z 5 razy bije) i mnie loga,gdy uzywam skili to zadaje dmg ale nie loga,gdy bije pojedynczo zadaje dmg ale nie loga.. zrobilem to co kazal PWOJTEK5 ale dalej mnie loga :<

proszę ! pomóżcie.

beda lajki.

(SORKA ZA POSTA, ALE ZALEŻY MI NA TYM)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...