Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Bot Gone Fishing by Patr0niX

Patr0niX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam aktualnie zrobiłem bota do Gone Fishing. Bot działa bez jakich kolwiek zarzutów wq mnie. Chciałbym go udostępnić tylko za małą opłątą taką bym mógł w tej właśnie grze kupić łódź i samochód. a najlepiej te przedmioty których nie można kupić za srebrne monety :)

Mój profil jak by ktoś chciał doładować konto eurogąbkami

A tutaj jak ktoś chce sprawdzić jak bot się sprawuje !!

A tu macie demo jeśli ktoś nie wierzy

Demo Gone Fishing Bot.rar

Opublikowano

Witam aktualnie zrobiłem bota do Gone Fishing. Bot działa bez jakich kolwiek zarzutów wq mnie. Chciałbym go udostępnić tylko za małą opłątą taką bym mógł w tej właśnie grze kupić łódź i samochód. a najlepiej te przedmioty których nie można kupić za srebrne monety :)

Mój profil jak by ktoś chciał doładować konto eurogąbkami

A tutaj jak ktoś chce sprawdzić jak bot się sprawuje !!

Zbieram na jacht,ferrari i gumową lalę. Jak doładujesz moje koto eurogąbkami to udostępnię ci kilka botów i mnóstwo filmików z dużymi rybami :D

Opublikowano

chcecie to dzisiaj zrobie demo ok ???? albo nagram telefonem że nic nie robie tylko bot sam działa

DEMO dodane do głównego postu

Opublikowano

Ten Bot wcale nie jest najlepszy- Jakbyś zwiększył ilość pociągnięć tak aby prawie ciągle pociągało to może i by dobrze działał. TAk to nie wyciąga dużych ryb.

Opublikowano

Ten Bot wcale nie jest najlepszy- Jakbyś zwiększył ilość pociągnięć tak aby prawie ciągle pociągało to może i by dobrze działał. TAk to nie wyciąga dużych ryb.

Dużych może i nie wyciąga ale sam działa bez żadnych ustawień jak w innych wersjach botów na tym forum. Bot na wędkę 80 kg wyciągną sam maxymalnie 67 kg więc w sumie dobrze mu idzie.

Opublikowano

Dużych może i nie wyciąga ale sam działa bez żadnych ustawień jak w innych wersjach botów na tym forum. Bot na wędkę 80 kg wyciągną sam maxymalnie 67 kg więc w sumie dobrze mu idzie.

na spining 80kg wczoraj bot kurpiq mi wyciagnal 81kg wiec idz z tym shitem z tad

Opublikowano

Chciałbym go udostępnić tylko za małą opłątą taką bym mógł w tej właśnie grze kupić łódź i samochód. a najlepiej te przedmioty których nie można kupić za srebrne monety :)

Takich ludzi nie tolerujemy.

Btw kurpiq jest lepszy

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ha śmieszne wędka do 80kg a tylko takie największe ryby wyciąga to już wolę ręcznie łowić 62kg to ja sam wyłowiłem a bot mi wyciągnął 91,280kg. Więc idź z tym w h..j

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...