Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odpaleniem Muo Webzen Na Win98

Pawelafk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak odpalam windowsa przez VMware emulator mu przez strone ale przy wlaczeniu i tak wola zeby odpalic gre przez strone nie wiem co jest na xp wszystko gra i jeszcze 1 problem boty nie chca sie odpalic ma ktos moze jakies sterowniki bo one sa napisane w autoall czy jakos tak

Opublikowano

dlaczego akurat Win98? nie mozesz uzywac XP? Niby mozna znalezc info, ze dziala pod 98, ale to juz naprawde stary system, moze jakies problemy z komunikacja sieci sa. Sugerowalbym jednak XP, mimo ze staroc to wciaz trzyma sie dobrze, a moze to kwestia VMWARE, przy instalacji wybrales dodatkowe moduly (typu wsparcie dla karty sieciowej/graficznej itd)?

que?

Opublikowano

poradzilem se z wszystkim ale mam teraz taki problem przy instalowaniu fix do przegladarki wyskakuje mi blad "ERROR: Could not load c:\windows\system32\psapi.dll" sciagnelem ten plik wkleilem a jak probuje go dodac do rejestru do wywala error ... jesli ktos jest w stanie pomuc byl bym wdzieczny

• 1 rok później...
  • Dodaj nową pozycję...