Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CO TO ZA DZIWNE BOTY?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytania grając w metin2 napotkałem się na te dziwne boty co chodzą gęsiego,łowią razem i czasami otwierają i zamykają sklepik bez przerwy.Co to za bot bo Easymetin2 nie umie kupować u handlarza bronią ani zbroją czy łowić w tyle grup???

2e9aa99af34cfc81gen.jpg

3503095dd7678d38gen.jpg

Opublikowano

Tak jak Up powiedział. To są na 99% chińskie boty, farm boty (yangsellerzy). Mam pytanko do autora. Co te boty tam wyrzucają? bo ss jest niewyraźne.

Opublikowano

Siemka

Przylaczam sie do kolegow up

Mozesz podac serwa ;) Bo to chyba nie jest PL :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano (edytowane)

To są martwe ryby typu karaś, mandaryna itd., ewentualnie drobne rybki, bo te może równie dobrze zarzucać na wędkę, co wywalać. Różni się to tym, że jest w języku 99% angielskim, podobnie jest u nas, więc pytania nie mają sensu, można się łatwo domyślić. Mam rację?

Dodam jeszcze, żebyś nie próbował ściągać tego bota, możesz nabawić się keylogów na nieznanych stronach, najbardziej zaufane jest forum MPC rzecz jasna, polecam expbota ExpIsEasy V 3.0, nie dam linka, bo po prostu zgubiłem gdzieś ten dział. Wadą tego bota jest logowanie i wciąganie potków, ale wiesz, ja w 2 dni nabiłem 30 lvl, expiąc w dzień, na noc się boję zostawiać.

Edytowane przez frapsik5
Legenda
Opublikowano

Jest to chiński farm bot. Ładnie można na nich zarobić bo wywalają ekwipunek :D

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...