Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chaos Castle

bandito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy dzialaja te zielone armorki ;p ale jest cos lepszego teraz ze widac playerow jakie maja sety i bronie ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
super to podzielisz sie czyms istotnym ?

On się napewno nie podzieli ^ Ja bym się podzielił ale nie można wstawiać linków na tym forum zależy ci na plikach pisz pm może jakoś się dogadamy

Opublikowano
On się napewno nie podzieli ^ Ja bym się podzielił ale nie można wstawiać linków na tym forum zależy ci na plikach pisz pm może jakoś się dogadamy

Ty sie podzielisz. Ciekawe jak borysek ma sie podzielic MuProxy? Huh? Czytaj jego post dokladniej czlowieku. Ogarnij troche.

Opublikowano
Ty sie podzielisz. Ciekawe jak borysek ma sie podzielic MuProxy? Huh? Czytaj jego post dokladniej czlowieku. Ogarnij troche.

nie mówie o tym .

Po prostu moim zdaniem lepiej by było jakby utworzyć 1 topic w sprawie twojego haxa a nie twój kumpel w każdym swoim poście go zachwala bo ja mam a ty nie . 1 temat w którym byłoby wszystko opisane załatwiło by sprawę . Cos na stylu cma

A z tym bugiem podzielę się jak gość do mnie napisze

Opublikowano
Pliki sie znalazly,all dziala,nikt nie pomog to i dziekowac nie ma za co.

tu nawet hakow sie nie oplaca publikowac zaraz banda noobow lapie i reporuje do WZ lol'd

Opublikowano
tu nawet hakow sie nie oplaca publikowac zaraz banda noobow lapie i reporuje do WZ lol'd

tylko ze ten hack kosztuje ;p wiec kto zapłaci ten będzie miał go i wątpię żeby go zaraportuje do WZ ;]

PS: tym sie nie da podzielic ;] zeby miec ta funkcje to trzeba miec MuProxy ;]

pozdro

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
tylko ze ten hack kosztuje ;p wiec kto zapłaci ten będzie miał go i wątpię żeby go zaraportuje do WZ ;]

pozdro

Wcale nie trzeba, wystarczy umieć jakiś język i można samemu sobie zrobić. Napisać proxy nie jest trudno

2006-2010

Opublikowano

jak niektórzy bota nie umieją wlaczyc i proszą o poradnik a co mówić o pisaniu Proxy^^

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

Lol. Jak sie jest no - life only komputer to napisac proxy nie jest trudno. Szkoda zycia siedzac non stop przed kompem. Wszystkie hacki sa na necie za darmo:

Gproxy, Noobhack 4gmo, Rproxy. Tak samo boty robiace same repoty, rebuffy itp. Wystarczy tylko dobrze poszukac.

Opublikowano
proxy, Noobhack 4gmo, Rproxy. Tak samo boty robiace same repoty, rebuffy itp. Wystarczy tylko dobrze poszukac

nastepny z tych MAM ALE NIE POWIEM(czyt. NIE DAM)

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

albo znalesc sposob na wylaczenie okna odpowiedzialnego za nalozenie maski na chary w CC i nie tylko

photo-747.gif

5848621.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...