Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie stalo z moca katariny? Ja jako poczatkujacy gracz ogladajac filmiki na youtube jak to ludzie wymiataja ta postacia chcialem sie sprobowac ok calkiem niezle mi idzie ale mam pytanie ona ma podobno zajebiste ulti tylko ze... chyba jakis bug jest bo ono wgl nie zadaje dmg... moze cos ja robie cle wchodze w nich na e i wlaczam r i nawet nie zadaje dmg... stoje tak i bije ich z 2-3 sek i musze uciekac bo mnie zabija... pomocy bo nie ogarniam

Opublikowano

Co sie stalo z moca katariny? Ja jako poczatkujacy gracz ogladajac filmiki na youtube jak to ludzie wymiataja ta postacia chcialem sie sprobowac ok calkiem niezle mi idzie ale mam pytanie ona ma podobno zajebiste ulti tylko ze... chyba jakis bug jest bo ono wgl nie zadaje dmg... moze cos ja robie cle wchodze w nich na e i wlaczam r i nawet nie zadaje dmg... stoje tak i bije ich z 2-3 sek i musze uciekac bo mnie zabija... pomocy bo nie ogarniam

Dobra katarina to nafeedowana katarina. Jeśli nie nafeedujesz się w early (często spotykane na niższych lvl-ach, prawie nigdy na wyższych) to nie zadajesz znaczącego dmg w late.

Opublikowano

Może poprostu byłeś za daleko wszystkich i się anulowało albo poprostu byłeś mało feedniety a tamci mieli jakieś itemki na ciebie i były bardzo małe obrażenia których mogłeś niewidzieć

Opublikowano

Musisz zaznaczyc przeciwnika i dopiero uzyc ulti i nie uzywac ani autoattacku ani innych skilli tylko czekac na koniec ulti.

1209724821770342.png
Opublikowano

Dobra dzieki wszystkim za odpowiedzi moim problemem bylo to, ze ja gdy uruchamialem ulti to ruszalem sie/ bieglem za nimi itp.

Wszystkim dzieki za odpowiedzi leca plusiki/minusiki co kto lubi

Mam jeszcze 1 pytanie czy jak sie wykoksi katarine czy dalej jest ona tak op z ulti jak mam ok 400 ap? Czy juz ja oslabili?

Opublikowano

Popatrz na wyższe odpowiedzi i wywnioskuj to:Jeżeli nafeedujesz się w early game,to jako ostatni wpadasz w team fight(musisz patrzeć uważnie czy przeciwnicy zużyli wszystkie CC blokujące twoje ulti)i mieciesz wszystko :)

Da plays :> zqrkgj10