Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Genfluid

Kofik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jest problem z texturami, nie wiem czego ale niektore mapy w trygie online mi nie dzialaja, wyskakuje komunikat gnfluid missing, gre mam nie zainstalowana bo po formacie zostala gra na dysku, oczywiscie dziala ale jest ten problem, zainstalowac nie moge bo płytka zostala w PL :/ a co do sciagania to przy 3gb limitach nie bede sciagał moze jest jakis programik do naprawy rejestru zeby dodac wpisy o grze, gdzyz bez tego nie rusza mi patch :/ nie wiem co robic jakies rady??

Opublikowano

jak wroce do domu wrzuce linka zebys sobie sciagnol ja jak nie moglem plyty znalezc to z tego linku sciagnolem :) a zaraz potym 5 min znalazlem plyte zal.pl dziala:)

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano
jak wroce do domu wrzuce linka zebys sobie sciagnol ja jak nie moglem plyty znalezc to z tego linku sciagnolem :) a zaraz potym 5 min znalazlem plyte zal.pl dziala:)

mozesz wrzucic tego linka??:) pozdro

Opublikowano

mozesz wrzucic tego linka??:) pozdro

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...