Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][26.07.11]BlackLegend Public[Chams,O.P.K,Invisible,SuperNoSpread,HardcoreWeapon etc]

jendri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu ctrl+c, ctrl+v.

Po 1 stary screen.

Po 2 nie ma opcji O.P.K, Invisible, HardcoreWeapon.

Po 3 pewnie go nawet nie włączyłeś.

Jeśli wrzucasz hacki to rób to porządnie, a nie żywcem kopiujesz z innego forum.

@edit

Screen:

http://imageshack.us/f/27/blacklegend.jpg/

Opublikowano

Zrozum. TO JEST WSTAWKA. Poza tym nie miałem dostępu na tym komputerze ze względu na kartę graficzną.

18590.png

29858.jpg

33207.png

Lubie +

Opublikowano

Wszystko jest w porządku, tylko że zmień ScreenShoot. +,

Nie będę żebrał o plusy, ale jeżeli Cię nic to nie kosztuje i uważasz, że mi się należy to go postaw.

30559.png6458.jpg

Opublikowano

Dajcie mu spokój ludzie! Widać, że się stara! Mi się podoba. Masz dużo minusów więc dam Ci 5* na profilu. Ludki, stuknijcie się ..

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Mi się nie spodobało to, że dał mu -, ale nie ważne czy ma 20, 4 czy 1000 postów, każdy od czegoś zaczynał, kiedyś nasi przodkowie walczyli o wolność słowa, więc ma prawo pisać, chyba że administracja mu zabroni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zrozum. TO JEST WSTAWKA. Poza tym nie miałem dostępu na tym komputerze ze względu na kartę graficzną. 

Lamusie najpierw piszesz ze sprawdziłeś a teraz gadasz ze masz slaba karte to wez sie ogarnij. Oddemnie masz wielkiego minusa bo nie ogarniasz i innym tez radze dac minusy

Opublikowano

Prosiłbym o opanowanie emocji. Niech każdy zachowa swoje skromne zdanie dla siebie, ponieważ to nie miejsce na kłótnie. SS mógłby być jakby się ktoś uparł, szkoda, że na środku widnieje wielki napis, którego nie sposób nie zauważyć -,-

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...