Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Portal 1

Procek: Intel pentium 4 2,66GHz 1Gb ram ati radeon 9600 pro

Po włączeniu gry portal 1 widnieje biały ekran i słychać jak po menu muszką jeżdżę( dźwięki z gry)

Mam orginalna wersje. proszę o najszybszą pomoc

Używałem opcji :szukaj ale nic nie pomogło

Glaze ty tego nawet nie czytales ! Nie widzisz co napisalem ze mam orginala? I spamujesz ludzie -_-

Edytowane przez patrykus98
Opublikowano

Spróbuj reinstall gry może to jakiś błąd :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeinstaluj na inny dysk, uruchamiaj ze zgodnością Windows XP.

Jeżeli to nie pomoże najwyraźniej karta graficzna jest albo zrypana, albo za słaba.

Przy okazji zobacz ile procek ciągnie przy grze, co z tego że gra oryginał jak mogą być jakieś komplikacje.

OndteAw.png

Opublikowano

Raczej reinstall na inny dysk Ci pomoże, mówię.. Spróbuj właśnie tego. Ja tak często robiłem jak mi gry nie działały i właśnie

często reinstall na inny dysk pomógł. :unsure:

OndteAw.png

Opublikowano

zrób format, najnowsze stery i zainstaluj grę..

Możliwe że masz coś z kartą graficzną...

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano (edytowane)

Ojc ta gra jest z ja coś nie ten teges. Pobrałem portala 2 non steam :D Kolega chciał a on że nie ma szybkiego internetu poprosił mnie o pobranie. Sam z ciekawości zainstalowałem i OO działa. Pokazuje się ładnie menu idzie klikać ekran jest . Tylko mam problem nie potrafię rozpocząć nowej gry gdyż po załadowaniu wywala mnie do pulpitu i nie pokazuje nic ze aplikacja przestała działać. No jest tło a komputer nie spełnia minimalnych. A komp spełnia wymagania gry Portala 1 i nie działa :(

HAHA teraz to mnie rozwalilo ! Udalo mi się portala 2 uruchomić i gram 30fps bez ścinek a portal 1 nie chce sie za ..... uruchomic !

Edytowane przez patrykus98
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...