Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Dl/Tut]Pliki serwerowe Alceria !

dawio966

Pliki - Alceria  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przydadz? Ci si? pliki ?

• S? super !
    • Takie sobie...
    • Takie same jak ka?de inne.
    • Nie
      0
    • Najgorsze na forum -.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam CDynamicPool, więc folder map skopany.

Nie wiem jak ci to glinka działa.

Masz germany czy poland ?

Opublikowano

Ja mam CDynamicPool, więc folder map skopany.

Nie wiem jak ci to glinka działa.

Masz germany czy poland ?

Zmieniłem nazwę na germany

Na poland też działało

Opublikowano

Mirror (wszystkie pliki spakowane w archiwum *.7z: poland, var, Takie, map, quest, object):

http://www.multiupload.com/3YKKSWATYA

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=282e0bf1f488f5a2c757d92b1e9230ecdab63316e8da3b4bfd5e60edb932ec77-1311682740

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/74dee122b08e996a28a0a1efe1f537c9685973ee

Opublikowano

hmm. Szkoda Mi nieco Merkona, bo w gruncie rzeczy, to spoko koleś jest.

No ale pliki plikami i + się należy.

Opublikowano

Hmm cos te 11 pieter DT nie dziala ^^

Przenosi na 10 zabijam metiny i tyle ;D zadnej nieb. smierci nie ma ani nic

No też to zauważyłem... trzeba w quescie poprawić lub dodać parę linijek.

Ale jeśli ją sam przywołasz i zabijesz będzie ok.

Opublikowano

hah nie dziala bo jestescie nooby poczytajcie questa i sie dowiecie ze wgranie go na serwer nie wstarczy. Ja wiem co jest tam nie tak bo sam go pisałem jest tam jeszcze pare bugów, ktore wynikają z tego ze quest jest nie dokończony ... dawio mogłeś poczekać 2 dni i byś miał gotowca :*

xd2ne.jpg

Opublikowano

nowa odmieniona alceria ciekawe tylko czemu all ch padnięte? ten wasz serwer to porażka już na starcie udowodniliście co potraficie

przynajmniej pliki godne uwagi

Opublikowano

Mają te pliki zdejmowanie pieczęcie. Chodzi mi o wpisy w bazę??? Takie że po przeniesieniu nie zsiada z wierzchowca. To by mi się przydało bo nie mam skąd to wziąć.

@ Edit

też mi proponowali tu posadę ale za moje hełmy. Obiecali GMa za to że im dam te hełmy pokazywali SSy z gry. Ale straciłem stare GG a to się wiąże z tym że też kontakt. Dobrze że nie zdecydowałem się.

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

Nie kłóćcie się panowie. Pokażcie, że mpcforum ma klasę : )

Z góry dziękuję.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie kłóćcie się panowie. Pokażcie, że mpcforum ma klasę : )

Z góry dziękuję.

Bez komentarza..

Forum które niszczy pracę innych udostępnianiem, pisaniem cheatów i wgl. może mieć klasę, to gz jeśli tak uważasz..

I nie życzę sobie za to żadnego warna, nie pisałem powyżej coś w stylu "Forum jest do dupy" itp.

A korzystam z niego z innych powodów niż takie chamstwo jak Hacki, i chyba mam prawo, gdyż są inne działy oprócz "czitóf".

@TEMAT:

W takim razie, boję się co by się stało jakbyście zobaczyli moje pliki serwerowe i bazę, pewnie pomyślelibyście że mam pliki serwerowe 2020..

@AUTOR:

Skoro nie wszystko TY to robiłeś, czego są pliki, to w takim razie dlaczego udostępniasz także cudzą pracę?

Rozumiem - Zły jesteś że robiłeś tam coś, i masz prawo to udostępnić, ale dlaczego udostępniasz też pracę innych?

Pozdrawiam,

//// Dobrze że udostępnił. To wina Merkona że bierze idiotów do teamu i daje Im all pasy będzie miał nauczkę , może czego się nauczy

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Widzę że pan wyżej kolega Merkona. A tak w ogóle to powinieneś usuwać wszystkie linki bo większość na tym Forum jest zerznięte z EPVP

Jebnij Plusa !

35216.jpg

33071.png

34818.gif

35079.png

32282.gif

33125.png

17191.png

33983.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...