Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanko

gutek1007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może była bo wyłapałem bana za bio na noobkoncie..

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

kontrola chyba była wczoraj przez cały dzień, nie trzeba było bić alienów na bocie do tego letniego eventu to byś nie dostał ostrzeżenia

"Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4492 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 17669 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit"

Opublikowano

Dziś dostałem bana na moje drugie noobkonto bo na pierwsze dostałem chyba 19, czyli niedawno była kontrola.

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Gdybyście czytali ogłoszenia... Była duża kontrola, pisali o tym na kbotik, pisali na MPC, a tak to teraz płacz i zgrzytanie zębów...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Ja Zacząłem Od Dziś Na Valhalli I Ostrzeżenie xD Konto Dziś Stworzone I Bocę

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Gdybyście czytali ogłoszenia... Była duża kontrola, pisali o tym na kbotik, pisali na MPC, a tak to teraz płacz i zgrzytanie zębów...

Na MPC pisali 19 lipca i wtedy dostałem bana na pierwsze swoje noob konto, a dziś też prawdopodobnie była bo dostałem bana na moje drugie noob konto, dodam także, że zacząłem na nim bocić po kontrolach.

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

minusjcie sucze... prawda w oczy kole... na kbotik było napisane od 19 do 22 bodajże, jak sie powstrzymać nie umiecie, to wasz problem... Z resztą masz bana masz problem, nic tu po mnie.

P.S Ostatnia linijka, trzaskam rymy jak TDF :D

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

ja bana nie wylapalem za bio wrota i all na 2 kontach, a to że jak

Ps. to ze "jak TDF" to raczej nie cieszył bym sie . nie znam nikogo kto go lubi a jestem z wwa. pare osób PLN-y czy WFD koszuleczki ale td to tak dla kazdego ciec i pizda

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

no ja kupilem k bocika i marne 1,8k-2k na godzinke urki oczywko , ale moge wejsc w zakładke GG czy to znaczy ze moge zrobic wrotka? bo normalnie tam mam jak na trialu i mam opcje jump itp i kiedy ma done.

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Jeśli nie masz wersji kbota z GG, to jak wskoczysz kbotem w GG to i tak Ci ich nie zrobi

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Uczeń
Opublikowano

Zakładka Galaxy Gates jest cały czas.. Możesz składać gejty itp. ale nie możesz w nie skoczyć jak będą na mapie.

Opublikowano

Te Hard Player, w Hip Hopie jest miejsce dla nas wszystkich, a to, że twoi znajomi nie lubią Tedego to akurat mnie nie obchodzi...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Weźcie posłuchajcie może kawałka WFD - Zrobiliśmy coś ważnego, albo się zastanówcie... Mówicie, że Tede to ciota itd bo co? Bo tak krzyczą te ogry na podwórku? kpina... Może ci się nie podobać jego rap, możesz go nie lubić - ok. Tylko nie mów, że jest ciotą, cieciem, pizdą... BO W HIP HOPIE JEST MIEJSCE DLA WSZYSTKICH. Nie wiem czy wiesz ale ogólnie rap (respect all people, jakoś tak to sie pisze) polega głównie na szanowaniu innych...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...