Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Uwaga mój kuzyn z Jastrzebia zdroj ukradl mi eq warte 500 zł jest możliwość podania go na policję lub coś takiego eq mniej wiecej : sokola +9 parta +9 all kd +4 boga +5 2K hp bizuteria 2K hp niemam zadnych screenow wszystkie screeny mojego eq są na od kuzyna kompie co zrobić

no tak kuzyn znal moje konto wpier**** munie spuszcze bo ma 23 lata ja 14:D:) to co robić czym go moge wystraczyć

Edytowane przez Metin2S14

ZBIERAM ++

Opublikowano (edytowane)

Jak podasz im wszystkie namiary itp.. to może się tym zajmą ale jest mała szansa . Znając naszą policję, że coś tu poradzą ale na pewno eq odda ;p. Jak przyjedzie do cb kiedyś albo ty się do niego pofatyguj i jak się wyrażę daj mu wpier*ol

Edytowane przez Julian.
Opublikowano

Takiego, eq niema FuBu, Pepus, GTS, mamut, lonely. Coś tu zmyślasz, i chcesz się pochwalić. Taki, by odrazu padaczki dostał, i szedł na policje po minucie. Skąd wiesz że to twój kuzyn?> Po co podajesz miasto?...

Opublikowano

"kuzyn" - po co iść z nim na policję? nie lepiej złożyć mu niezapowiedzianą wizytę i "zmusić" go do oddania eq? a jak jesteś bardzo zdesperowany to jak gra na hakach to napisz GM'owi żeby go obserwował o zbanował :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Może najlepiej byłoby porozmawiać znim na temat tej kradzieży (jeżeli masz 100% pewność ze to on) może się dogadacie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...