Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteSRO zbugowany char? - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam otóż mam mały problem z Holy bot'em pod ESRO a mianowicie problem wygląda następująco: bot tak jak by nie widzi mojej postaci wczytują się skile i co ma podnosić lecz nie mogę na nim ustawić żadnych koordynat do expienia, nie widzi również niku chara, hp, mp itd bot działa gdyż zrobiłem drugiego chara na tym samym koncie i wszystko gra, bot na tym zbugowanym charze coś tam próbuje robić bo gdy wrzucę skile do ataku i buffowania sypie mi się cały czas "invidial target" jak by nie namierzał mobków. Dodam że wcześniej bot działał na tym zbugowanym charze. Ma ktoś jakieś pomysły? Jak coś mam Win7 x64 + NF 4.0

Opublikowano

sciagnij avka albo zrob returna u mnie zadzialalo a mialem tak samo jak ty

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jeszcze jednym problemem powodującym to, że jej nie wykrywa są wzięte questy na tej postaci.

/gif

Nowicjusz
Opublikowano

Jeszcze jednym problemem powodującym to, że jej nie wykrywa są wzięte questy na tej postaci.

Dzieki wielkie dokonczylem 1 questa i dzialczy ^^

~~Close