Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie moge dodać GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie .

Nie mogę dać sobie GM . Próbuje już 10x i nic nie wychodzi . Proszę bardzo o pomoc , za pomoc gracz lub moderator dostanie admina na moim serwerze Metin2 ( wiem że moderatorów nie ciągnie do serwera hamachi , więc jakbym mógł inaczej "zapłacić" to będe wdzięczny"

Numer GG : 37155059

I chce dodać że za "większe" problemy z serwerem będę też nagradzał :)

Pewnie teraz myślicie że mam 10 lat i nie umiem zrobić serwa ... jesteście w błędzie .

(mam 15 lat , lecz jest to mój 1 serwer metin2 , jestem narazie sam nie ma GM itp. więc rekrutacja będzie trwać jak tylko serwer ruszy)

mca.png
Opublikowano

@up

Po to jest forum aby na nim pomagać .

A jeśli chodzi o temat to wiem że trzeba gdzieś wpisać ip tylko nie pamiętam gdzie i bez skońcówki .100 tylko normalna

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Pobierz GameMasterPanel od Bambuska i w zakładce "Dodaj GameMastera" wpisz poprawne dane, lecz omiń okienko "IP", gdyż prawdopodobnie nie masz go stałego.

Mam nadzieję, że pomogłem - GameMasterPanel znajdziesz w dziale Tutoriale i Download.

@Gdy w panelu wpiszesz wszystko dobrze to już nic w bazie nie musisz robić, bo GM doda się automatycznie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...