Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ma ktoś bardzo przejrzysty i dobry poradnik jak zrobić dedyka ?? Na Google i na forum nie znalazłem niczego . Jeszcze jedno pytanko ,jak np pewna osoba ma technika na jakimś serwerze dedykowanym to jak ta osoba robi to ,że może edytować różne rzeczy w MySQL lub w fillezili znając do nich pasy .Z góry thx i proszę nie pisać ,że jestem głupi czy coś ,po prostu chce się tego nauczyć . Nie wiem czy w dobrym dziale to pisze jak by co to sorki .

ZBIERAM -

Opublikowano (edytowane)

Siemka ma ktoś bardzo przejrzysty i dobry poradnik jak zrobić dedyka ?? Na Google i na forum nie znalazłem niczego . Jeszcze jedno pytanko ,jak np pewna osoba ma technika na jakimś serwerze dedykowanym to jak ta osoba robi to ,że może edytować różne rzeczy w MySQL lub w fillezili znając do nich pasy .Z góry thx i proszę nie pisać ,że jestem głupi czy coś ,po prostu chce się tego nauczyć . Nie wiem czy w dobrym dziale to pisze jak by co to sorki .

Wiem jedno: Technik może edytować różne rzeczy w MySQL i FileZilli jeżeli:

-serwer jest ONLINE

-HA serwera ma opalony port 3306 i 22

-Technik jest połączony do sieci hamachi

-Technik jest połączony z FilleZillą lub MySQL

Edytowane przez bolek685

banerwar2_nhhsxxr.gif

Opublikowano

Ok ,chyba mi już coś świta ,do tej pory robiłem tylko w serwerach hamachi więc się nie znam ,ale i tak thx masz plusa . Jak by ktoś miał jakiś poradnik to podajcie thx .

ZBIERAM -