Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] [1.7.3] Millénarie

B3DB0Y

Millenaire  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? Mod?

• Tak
      17
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema udostępniam wam mod który dodaję nam ludzi do gry którzy dodatkowo budują

Można z nimi handlować różnymi rzeczami które są potrzebne do budowy różnych budynków lub ich rozbudowy lecz sami też mogą zebrać i wytworzyć przedmioty do budowy lecz gdy im się pomaga szybciej

można obejrzeć ich wspaniałe budowle ;)

Mod jeszcze nie był udostępniany w wersji 1.7.3 więc teraz ja wam go przekażę :)

http://kstudio.net/millenaire/Millenaire0.9.1.zip

Daję bezpośredni link ponieważ jak chcę dać link z ad fly pisze mi strona makinwaslubi ^^

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=459f6cc921726546b9c083ff1ccc43214df4ded8e68e34046019b25919eb219f-1311616709

Jak zainstalować?

Ponieważ wiele osób ma problem z zainstalować Millénaire napiszę tutaj jak poprawnie zainstalować mod

1.Ściągamy Millénaire i mod loader z Tej strony

2.Wchodzimy w Start>Uruchom>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar

3.Robimy kopię minecraft.jar

4.Otwieramy minecraft.jar WinRarem

5.Wklejamy tam ModLoadera

6.Otwieramy Millénaire

7.Wchodzimy w folder Put in Mods folder>millenaire 0.9.1 i wklejamy wszystko z tego folderu do .minecraft

8.Jeśli jest a jeśli nie ma tworzymy folder Mods w głównym katalogu gry (.minecraft) otwieramy Put in minecraft folder i do folderu mods wklejamy go

Jeszcze raz jeśli było proszę o usunięcie

Oryginalny Temat

http://www.minecraftforum.net/topic/227822-173-millenaire-npc-village-091-fixes/

Texture Pack z strony autora

http://www.multiupload.com/H1ZH1BKIW7

Opublikowano

Używałem tego modzika kiedyś bardzo go polecam do takich troche leniwych graczy (bez obrazy) sam przecież używałem teraz wole budować sam ale dostaniesz za czytelny poradnik + i za moda tutaj kolejny + trzymaj tak dalej!

2w4gxes.jpg

Opublikowano

usunąłeś plik meta-inf?

zainstalowałeś mod loadera?

jeśli nie to to spróbuj odinstalować minecrafta zainstalować i zrobić tak jak w tutku (mi pomogło) ale użyj tylko wtedy kiedy 2 up sposoby sie nie powiodą

save zawsze mozesz skopiowac do innego folderu i wrzucic po zainstalowaniu od nowa :)

Opublikowano

Też mam problem po zainstalowaniu moda i modLoadera i usunięciu foldera meta-inf pokazuje się czarny ekran i po chwili napis minecraft has crashed

Opublikowano

najlepiej ModLoaderem :)

z mojej strony nie polecam dla troszke slabszych komputerow ;p

gdy Wioska sie rozbuduje to tragedia -.- scinka na scince :D

Jebać to!

Opublikowano

A ta wioske gdzie mozna znalesc?? Bo ja nie znalazlem jej. Czy jest tak gdzie zaczne czy musze jej szukac?

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

@DD1317

wciskasz przycisk V i sprawdzasz czy idziesz w dobrą stronę ;)

@CoSt

Stwórz ten folder ;)

Opublikowano

Macie czarny ekran ponieważ źle napisany poradnik jest :) Też tak robiłem i jest źle ale po przeczytaniu instrukcji po angielsku jest dobrze :)

"7.Wchodzimy w folder Put in Mods folder>millenaire 0.9.1 i wklejamy wszystko z tego folderu do Minecraft.jar" Gówno prawda .... Nie wklejamy tego do minecraft.jar tylko do folderu minecraft a dokładniej .minecraft Proszę to poprawić....!

Jak robisz jakiś poradnik to najpierw sprawdz czy działa...

Tak samo pkt 8 ".Jeśli jest a jeśli nie ma tworzymy folder Mods otwieramy Put in minecraft folder i do folderu mods wklejamy go" Może byś napisał gdzie znajduje się ten folder... Ja się znam na modach ale to nie oznacza że wszyscy ... Niestety ale przez pkt 7 daje - :)

Nie Bawię się w dawanie - Zasłużyłeś masz +

Opublikowano

@up

Dzięki za info zaraz poprawię

a nikt nie łaskaw był mnie poprawić przez pare dni ^^

Opublikowano

Wgrałem moda nie mam żadnych czarnych ekranów ale... Nie mogę znaleźć tych cholernych wiosek czytałem kazałeś naciskać V klikam ale nic się nie dzieje <_< <_< <_<

za duża sygna RMCF

Opublikowano

jak dobrze zainstalowałeś powinno zaraz po włączeniu powinien pisać jakiś napis na dole

jak działa to naciśnij V i wyskoczy nowy napis z tym jak dalego od ciebie jest wioska

Opublikowano

Mam najnowszą aktualizacje i nie działa. Klikam V i dupa nie pokazuje się nic.

2011-08-01 15:52:05 ModLoader init
FINE: ModLoader Beta 1.7.3 Initializing...
2011-08-01 15:52:05 ModLoader readFromModFolder
FINER: Adding mods from C:\Documents and Settings\ADMIN\Dane aplikacji\.minecraft\mods\millenaire
2011-08-01 15:52:05 ModLoader readFromModFolder
FINER: Directory found.
2011-08-01 15:52:05 ModLoader readFromClassPath
FINER: Adding mods from C:\Documents and Settings\ADMIN\Dane aplikacji\.minecraft\bin\minecraft.jar
2011-08-01 15:52:05 ModLoader readFromClassPath
FINER: Zip found.
2011-08-01 15:52:05 ModLoader addMod
FINE: Mod Loaded: "mod_TooManyItems 1.7.2 2011-07-01" from mod_TooManyItems.class
2011-08-01 15:52:05 ModLoader AddAllRenderers
FINE: Initialized

Plus

aaaa

I minus

Plus i minus to jedyne

Plus i minus to jedyne co widzę

Plus i minus to jedyne co słyszę

Plus i minus to jedyne czym żyjeWolę być -- Więc daj mi minus

Życie, życie nasze składa się z krótkich momentów

Cudownych chwil czy przykrych incydentów

Niczego nie przegapię, wszystkie je łapię

Korzystam z talentu, przelewam go na papier

Więc łapię chwile ulotne jak ulotka

Ulotne chwile łapię jak fotka

Dbam, by chwile ulotne jak notka

Nie uleciały jak ulotna plotka

W niepamięć... Każdy gest i każde zdanie

Obrazy przed oczami zawieszone jak na ścianie

Piort 'Magik' Łuszcz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...