Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Shakes&Fidget Bot v2.1.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym botem wersji 2.1.0 ściągniętej z oficjalnej strony Bota.

Problem polega na:

Klikam 2xppm na bota,

Wyświetla się ładowanie bota,

Jeśli bot się załaduje to 100% to zaczyna się brak odpowiedzi i nie da się go wyłączyć w żaden sposób (oprócz uruchomienia ponownie komputera).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam też wersje v2.1.0 b4 która jest ściągnięta z MPCForum Po polsku i ona działa ( korzystam z niego ok. 2 tygodni ).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korzystałem z tego bota jeszcze wcześniej ( Bardzo dawno temu ) ponieważ znalazłem w tym bocie poprzednią botowaną postać.

PS. Puszczam bota na laptopie Windows Vista

PS2. Przez uruchamiane jako Administrator też tak się dzieje

Proszę pomóżcie z tym botem bo boci się na nim wspaniale a chce na nim mieć nowszą wersje

za pomoc daje +\- i 5

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

Też używam tego bota na Viście i laptopie, i mnie normalnie śmiga. Czasem wystarczy re-instalacja, albo używanie troche starszej wersji.

Jestem ciekaw, czy to że zarejestrowałem się na MPC w piątek 13 coś zmienia...

Opublikowano

@Up

Racja ja na win7 64 bit mam tego bota i mi normalnie dziala ale za 1 razem sie tego bota wlaczy to trzeba konta dodac a to moze troche zmulic

Minecraft-banner.png