Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot Crack Youtube Tutorial

Targii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma rzeczy nie do odzyskania :P ale znam już takie przypadki chociaż trudne by to było patrząc na to co robi na filmiku(zawsze może sprytnie to ukryć)

On Robi to podobnie do szymona za pewne, dodaje licencje na kbotcc... Chociaż kto ich tam wie

Hmm jak ktoś ma amerykańskiego dedyka niech zobaczy co jest w środku :P na USA powinny być darmowe oferty...

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Z tych stron się nie da ściągać czyli fake, ale mogę się mylić.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Ludzie nie rozumiecie, że to nie crack ? Umieszczają pliki na hostingach z których trudno pobrać a jak ktoś pobierze to dostaje 30-60 centów . Nawet jak to jest crack to archiwum ma pewnie hasło...

Zbieram te zielone .

obrazek2z.png

Opublikowano

Ta, robiłem coś podobnego nie był to keylogger czy coś po prostu zarabiałem jak ktoś pobierał plik dawałem takie hasła, że nikt by nie złamał ich ^^.

Zbieram te zielone .

obrazek2z.png

Opublikowano

złamanie hasła pestka? Takie archiwa mają po 15 znaków i dużo znaków specjalnych tak że brute takiego archiwum i tak zajmuje parę dni/tygodni/miesięcy.

Kiedyś pobrałem z sharecash jak miałem dedyka w indiach(chyba) prosty survey gdzie podałem praktycznie email, to był chyba jakiś hack do warrocka i działał. Ale kumpel pobierał pare razy i mówi że bzdura, same fake mu się trafiły i stwierdził że nie warto bo pare % ludzi wrzuca prawdziwe pliki, ale często developerzy cracków(ten na takiego wygląda lub się tylko podpisał pod filmikiem) wrzucają swoje pliki bo mają z tego zarobek a nie muszą czerpać opłat za bota i tak to się kręci... Widziałem ludzi co mają na sharecash po 500$ miesięcznie...

Sam mam konto na sharecash i z 3 pobrania na nim za trochę ponad 1$ :D Ale nakłonić ludzi do pobierania to nie jest takie proste :P Dlatego skończyłem się bawić tym :P

31019.png

18706.png

Opublikowano

to filesonic, wupload albo inny taki tyle ze tam masz w zależności od wielkości pliku i skąd jest ściągany od 40$ do 1$ za 1000 ściągnieć, a na sharecash masz 0.5$ za 1 ściągnięcie ....

31019.png

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...