Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to prawda ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Czy to prawda że nie można edytować klienta pl z 2011r ? Tzn. czy jest to zakazane jakby nielegalne ? Słyszałem że z 2011 nie można ponieważ nie można edytować tego co gameforge ma aktualnie w obiegu,a pozostałe klienty z <= 2010r można.

Aktualnie edytuję klienta z 2011r czy powinienem się przerzucić na jakiegoś starszego czy mogę bez obaw edytować ?

edit.

Oj chyba nie ten dział powinno być w edycji klienta.

Edytowane przez adi070695

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

@UP: Z tego co ja wiem to edytowanie clienta metin2 pl 2011r. jest nielegalne więc przerzuć się lepiej na starszą wersję. <_<

@EDIT: co do działu to prawda (nie ten dział) ;)

Edytowane przez bolek685

banerwar2_nhhsxxr.gif

Opublikowano

Teoretycznie żadnego nie można. Nie rozumiem dlaczego panuje w obiegu taka wiadomość że jak starszy i nie używany to już nie ma praw. Przeciwnie!

Każdy klient jest objęty prawami własnościowymi Ymir i GameForge! Że jest stary nie znaczy że utracił swoje prawa. To jest jak książka. Nie ważne że ma sto lat. Ona cały czas ma swoje prawa. Ona ich nie traci.

Jednak w tej sprawie zgadzam się z glinką (chyba pierwszy raz) Nikt nic za to nie robi, aczkolwiek 2011 bym nie ruszał. To jest ich aktualny klient i będą go bronić za wszelką cene :)

korneleknew.png

Opublikowano

@Kornel

Oni to mają w dupie dla nich to żadna kasa + i tak kto by dał Im tą kasę za łamanie praw autorskich ?

Większość osób co stawia servery są to osoby 13-16 letnie więc nie bd mieli z czego Im ściągnąć tego no chyba że z rodziców

GF itp dosyć mają kasy z chińskich botów i IS :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...