Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z PandoraMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dzisiaj pojawil sie jakis problem.Zaczolem grac na Pandorze ale po kilku godzinach mnie loglo i juz niedalo sie wejsc po wylaczeniu metina i po probie ponownego wlaczenia wyskoczyly bledy i nieda sie wlaczyc teraz metina wogole...chcialem tez wejsc na stronke pandory ale tez nie dziala prosze o pomoc wie ktos moze co sie stalo?? Daje plusy :)

Edytowane przez rap7

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

bardzo duzo osob pisalo ze serwer ma byc wylaczony i ma byc cofka , moze to ta chwila :>

troche szkoda :( zaczole mgre od nowa ;p

stronka off a serwer on pewno obrobili sie i czekaaj kiedy serwa wylacza z dedyka xD

a ze tak dlugo trwalo poniewaz dodawali nowa mapke an 175 lvl ;P

Edytowane przez MrHaRdCoR

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

bardzo duzo osob pisalo ze serwer ma byc wylaczony i ma byc cofka , moze to ta chwila :>

troche szkoda :( zaczole mgre od nowa ;p

aha...no to tak dlugo by to trwalo?? jak na new longju kiedys gralem to to trwalo pol godziny...ehhh a ja zaczolem dzisiaj gre i bede musial od nowa lvl bic jezeli to prawda :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde mam nadzieję, że będzie on... Gram od 3 dni, a szkoda bo sobie wbiłem 95lvl i trochę szkoda by było tego wszystkiego... Epików itd ;/

Opublikowano

O jezu przecież nic się nie stanie pewnie coś naprawiają napewno na zawsze nie padł serv

wydaje mi się że nie padł 4 ever ta bylo tyle graczy że ....

napewno na is dużo zarabiali po co by mieli dawać off serwa >?

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

W sumie racja... Jak patrząc po forum to kont VIP trochę było, a co za tym idzie SM też czyli zarobek mieli... Chyba, że to Bill Gates otworzył pandorę... :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...