Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DragonMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem z DragonMt2. Otóż dziś 15.07.2011r. grałem na DragonMt2 do około godziny 15:00. Potem znów wchodzę na kompa i włączam DragonMt2. Ale nie da się. Wyskakuje błąd- ERROR patchserverlist transfer failed ( errorcode=SRF12029)

1. Czy ktoś tak ma?

2. Dlaczego tak się dzieje?

3. Kiedy zostanie to naprawione? (jeśli to wina serweru) ?

4. Czemu to zrobili ?

Proszę o szybką odpowiedz, gdyż chce sobie jeszcze zagrać :)

Za odpowiedz na pytania i pomoc będą + i 5 (na życzenie - )

Pozdrawiam Domso

Combat Arms EU !!!

Opublikowano (edytowane)

Mirek1717 sorry ale to DragonMt2, a nie pandoraMt2, ale na PandoraMt2 jest to samo ok czekam na następne odp.

#EDIT

Poprzednia wypowiedz usunięta przez autora

Edytowane przez Domso

Combat Arms EU !!!

Opublikowano

Masz zainstalowanego moda? Jesli tak to uruchamiaj gre przez niego. Jesli masz orginalnego clienta przeinstaluj go. Byc moze orginalny client ma patchera i jak chcesz uruchomic gre a co za tym idzie laczysz sie z serwerem do aktualizacji gry, serwer moze byc wylaczony i dlatego wyskakuje taki blad. Odczekaj jakis czas i odpal ponownie gre - prawdopodobnie sie uruchomi normalnie.

Opublikowano

Masz zainstalowanego moda? Jesli tak to uruchamiaj gre przez niego. Jesli masz orginalnego clienta przeinstaluj go. Byc moze orginalny client ma patchera i jak chcesz uruchomic gre a co za tym idzie laczysz sie z serwerem do aktualizacji gry, serwer moze byc wylaczony i dlatego wyskakuje taki blad. Odczekaj jakis czas i odpal ponownie gre - prawdopodobnie sie uruchomi normalnie.

Koleś nawet strona główna nie chodzi :D

EmoSpongebob738436_zmniejszacz-pl_936551_225762.jpg

Opublikowano (edytowane)

Czyli krótko mówiąc, DragonMT2 upadł xD

Na pierwsze i ostatnie pytanie Ci odpowiem:

1. Tak, wszyscy to mają

4. Czemu? Koszta utrzymania serwera przerosły znacznie dochody z ich ISu, to są moje przypuszczenia, mam nadzieje, że właściwe, bo ceny i itemy w IS dragonMT2 są... Co najmniej żenujące.

Edytowane przez Lazarus-mt2

59649524317135950350.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...