Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie itemów - account manager

foxek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gram na ots 8.6 na którym w jakiś sposób jest możliwe klonowanie itemu za pomocą account manager'a, stoją sobie takie 2 w domku i klonują itemy ( czytałem że chyba poprzez relogi ). Nie za się zalogować na 111111/tibia, więc jak sobie takie cudo zrobić?

Opublikowano

Wcześniej ktoś zalogował się przez passy 111111/tibia a następnie zmienił je. Teraz się loguje i klonuje tak jak to napisałeś poprzez relog.

Też tak kiedyś robiłem.

Czasami administracja serwera (czyt. GM) zapomną o ACC managerze i jest on dostępny pod standardowymi hasłami.

Pozdrawiam,

Xedrox

Opublikowano

Ja kiedyś tak klonowałem, lecz nie z Acc Managera, tylko przez Tibia MC :> Logowałem na 2 takie same postaci i tyle xD

Opublikowano

Stworzył postac o nicku Account Manager i tyle. Na Acc Managera można się zalogować tyle razy, ile chcesz, więc klonowanie itemów to nie problem.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Omg to jest proste jak to: _

mianowicie:

Robisz se 2x postać

Dajesz se na 1 postaci np bp itemów dajesz na drugą te bp itemów spamisz jakimś czarem i logasz postacią która dała bp i czekasz na crash serwa.

a6b141855eaa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...