Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie potrafię się zalogować, gdy wpisuje password i klikam log in pierw pisze serwer is busy, a za drugim razem loading i ładuje się bez przerwy. Mój kolega normalnie wchodzi. Zrobiłem reinstala i nic. Proszę o pomoc.

lol2vy.pnglolrcm.png

Gdy po długim ładowaniu wyłączam lol`a to na chwile pojawia się okno po zalogowaniu się.

Edytowane przez konzor

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

hmm...

Na serwer Busy znam rozwiązanie :)

Znajdź na forum (tym) Temat o nazwie "[TUT]Serwer Bussy rozwiązanie problemu" czy coś takiego sprawia to że nie sprawdza czy serwer Jest Busy od razu masz Online (W raźę czego mogę Ci wysłać)

Ale nie potrafię zrozumieć drugiego problemu.

@EDIT

Znalazłem to ;)

Klik

Edytowane przez Meldo

iiMuZ.png

Opublikowano (edytowane)

Sprawdź zaporę, firewalla ew. Twoje łącze może być za bardzo używane. Pobierasz coś podczas odpalania lola?

Edytowane przez suchy1

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

Poczytałem na forum lol`a i udało mi się to naprawić. Jeśli komuś to pomoże to wchodzimy na Internet Explorer, wchodzimy w zakładkę narzędzia, później w opcje internetowe, w zaawansowane, zabezpieczenia i odznaczamy sprawdź czy certyfikat serwera nie został cofnięty(jeśli jest odznaczony to zaznaczyć i odznaczyć jeszcze raz), resetujemy IE i cieszymy się grą. Temat do zamknięcia

Edytowane przez konzor

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...