Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki Serwerowe Alceri

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam wam do zaoferowanai pliki serweorwe z serwera Alceri Link :]

To jest ukryta treść, proszę

Stan na dzień 7 lipca 60% serwera

Download

Skan

Nie odpowiadam za te pliki wiem że biolog jest troszeczkę zbugowany :] nie tylko on -_-

Instrukcja

Zawartość MySQL wgrywam do /var/db/mysql

Pliki Poland do usr/home/rw3/share/locale/germany lub rw3 zmienaimy na game

i w konsoli wpisujemy cd usr/home/rw3/share/locale/germany/quest

sh make.sh

Reboot serwa i jazda :] Pozdrawiam youtube4

Edytowane przez youtube4
Opublikowano

Na szczęście w tych plikach nic nie ma i szczerzę nie polecam ściągać - nie dlatego, że jestem w team czy coś.

Po prostu pełno bugów i nic nadzwyczajnego, dlatego teraz je zupełnie poprawiamy. ^^

Poza tematem, ja was nie rozumiem... byliście w jakimś team, wyrzucono was i teraz rozdajecie pliki.

####Jeszcze jeden twój post i polecą %%

Opublikowano

Dodam także iż pliki mają bugi w każdym miejscu, nawet u handlarzy zbugowane itemy, lecz po prostu wtedy tak było.

Ogólnie pliki nikomu nie przydatne i nie potrzebnie je zamieściłeś, ale to twoja decyzja.

Co do serwera to Mounthains zdjął "blokadę" na reklamę odmienionej Alceri, dlatego musicie czekać - tworzymy ją teraz z samym "prosami MPC"

Opublikowano

Ja jakoś nie widzę w tym serwerze nic takiego nowego. Zbroje, wszystkie są na mpc. Co to za problem zmienić animację skilli, już lepiej wyglądają ze zmienionym wyglądem. Jedynie fajne te npc i inne niektóre rzeczy.

A i czemu te pliki są na mpc?

Tak się dzieje jak każdy ma dostęp do sftp, putty serwera. Już to jest wina administratora, że daje każdemu dostęp.

Jak każdy ma dostęp do putty to właśnie takie rzeczy się dzieją(ze stronki serwera):

Nie można się połączyć: Access denied for user 'root'@'46.105.224.129' (using password: YES)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...