Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaram się umieścić tutaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w dziale darkorbit .

Cracki do botów typu k/i bot

Aktualnie nie ma publicznego cracka i myślę, że nie będzie szybko . Jeśli już będzie to znajdzie się jakaś osoba która oleje regulamin forum i go tu wstawi . Tak więc nie ma potrzeby zakładania nowych tematów na ten temat .

Wykrywalność botów

Tu nie ma jednoznacznej odpowiedzi . Jeśli chodzi ogólnie o boty to i/k bot są najbezpieczniejsze .

Ale jeśli chodzi o darmowe boty to :

Valhalla exim jest równie wykrywalna jak biobot . To, że bociłem 2 tygodnie na biobocie i nie dostałem bana a ktoś inny też bocił 2 tygodnie na valhalli i dostał bana nie znaczy, że biobot jest mniej wykrywalny . Np. 2 następne osoby także bociły na 2 różnych botach i tym razem ktoś dostał bana za biobota . Czy to znaczy, że np. w kilka minut biobot stał się wykrywalny ? Otóż nie ! Tu zależy wszystko od szczęścia (oraz od tego, że bp nie myśli) .

"Zbieranie" uridium

Napiszę o uridium, ponieważ to jest najbardziej pożądany "surowiec" w grze .

Pojawiły się pytania na forum dlaczego mi bot zbiera np. 2500 uridium na godzine a jemu 3500 .

Albo jak on to robi że w 24h ma 200k uri .

Czynników jest wiele . Spróbuję opisać je wszystkie .

Myślę, że najważniejszym czynnikiem jest ilość botuserów na mapie wiadomo, że jak leci wokół nas 5 botów to dużo nie zbierzemy .

Tak więc wybieramy mapy na których prawdopodobnie boci najmniej osób .

Pora dnia . Większość osób boci w dzień, ponieważ boją się bana albo opiekunowie nie pozwalają aby mieli włączone komputery 24/7 .

Radziłbym bocić w nocy .

Jeśli dobrze pamiętam to na mapach bitewny dostajemy 50% więcej ze skrzynek . Jest jeden minus zbierania tam . Możemy dużo razy padać ;) .

Rodzaj bota, sprzęt na jakim bocimy, lagi w grze .

Z zasady darmowe boty zbierają wolniej (nie wiem dlaczego tak jest ale jest) . Jeśli planujecie posiadać konto dłużej to radzę zainwestować w jakiegoś płatnego bota .

W sprzęcie chodzi o łącze wiadomo jeśli mamy neta 256kb/s to bot szybko nie będzie zbierał, ponieważ zwiększą się lagi .

Z zasady serwery bp są **ujowe i nawet jak mamy dobrego neta to laguje i nic na to nie poradzimy po prostu leci mniej uri bo bot wolniej zbiera.

No i podwajacz to dzięki temu magicznemu "wspomagaczowi" dostajemy 2 razy więcej ze skrzynek . Ot wielka tajemnica jak zdobyć 200k uri przez 24h

Wiem, że to jest mało ale założyłem temat aby nie zapomnieć, że miałem go napisać :D

Aktualnie prosiłbym o poprawki do tych "kategorii" . Później postaram się dodać jeszcze trochę .

Zbieram te zielone .

obrazek2z.png

Opublikowano

Dodam, że kolejnym i jednym z najważniejszych czynników jest szczęście.

W każdej grze z czynnikiem losowym wiele właśnie zawdzięczamy szczęściu.

Zbieram te zielone .

42326186131260156985.png

17614123825957176531.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...