Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Teksture pack na słabsze komputery

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję texturepacka pogarszającego grafikę, ponieważ mój kolega ma słaby komputer a ja chcę mu pomóc.

Widziałem już gdzieś takie, ale na starsze wersje.

Za odnalazienie tego teksturepacka nagradzam plusami lub minusami.

@Teppei tak.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Witam

Poszukuję texturepacka pogarszającego grafikę, ponieważ mój kolega ma słaby komputer a ja chcę mu pomóc.

Widziałem już gdzieś takie, ale na starsze wersje.

Za odnalazienie tego teksturepacka nagradzam plusami lub minusami.

Chodzi o jeszcze gorsze od defualt?

Opublikowano

Pobierz mu optifog + optitime czy jakoś tak ;)...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@refresh

@up dzięki, ale szukam texture packa.

Nie ma go w spisie texture packów, a nie pamiętam jak się nazywał, bo widziałem go na youtube i już nie pamiętam.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Pasjonat
Opublikowano

słabszy texture pack nic ci nie da gra dalej będzie mu zamulała

niech np pozmienia w ustawieniach z grafiki fancy do fast itp

rkrszgna.jpg

Opublikowano

Jak masz se nabijać posty i nie pomagać to możesz się wypchać. Chyba nie jestem głupi, i ma te ustawione na najsłabsze i ja prosiłem o texture packa a nie informacje ze to nic nie da bo to da przecież wiem.

Opublikowano

Witam mój temat cię zainteresuje a ten texture pack nie jest aż taki okropny ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/391564-tut-ogromne-przyspieszanie-minecrafta/page__p__2786483#entry2786483

Na moim kompie 512 ram procek 1.8 oczywiście jedno rdzeniowy ;p i karcie 64mb wyciągam 21-35 fps to i tak nieźle xD

Opublikowano

@up a skan? I mówiłem, że chcę do wersji 1.7.3 a nie 1.5_01! Ale i tak masz plus za chęci

@kostek link w twoim temacie wygasł.

Opublikowano

To tak, zainstaluj mu jakieś tekstury hd w roździelczości 32x32, znacznie przyspieszy to grę ponieważ deafult jest 128x128

OndteAw.png
Opublikowano

To tak, zainstaluj mu jakieś tekstury hd w roździelczości 32x32, znacznie przyspieszy to grę ponieważ deafult jest 128x128

OMG <facepalm>. Default jest w 16x16. Ty wgl. grałeś w MineCraft'a ? o.O Od teraz jesteś pośmiewiskiem tego forum. :mellow:

@Topic

Looknij na txt zarzucone przez chłopaków wyżej, i zainstaluj optifog. :)

Opublikowano

Przecież mam 1.7.3 i mi działa.

Ja wiem, że ten texture pack działa na 1.7.3, ale niektóre rzeczy są nie widzialne, np. nożyce, których nie ma w wersji 1.5_01.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...