Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. mam problem kiedy sciaglem cabala z strony cabal.com caly instalator wazy jakies 1.5 Gb + patchy wszystko mi sie z patchowalo wchodze do gry .. i teraz zaczyna sie problem kiedy chce sie zalogowac pisze "Failed connect the server, try again" hmm wiem ze to znaczy ze mam sprobowac pozniej lecz dzisiaj to samo .. Mial ktos taki problem ?? i jak go rozwiazac??

Opublikowano

Hem... też mam ten sam problem i tak samo ściągałam clienta ... spróbuj zmienić zgodność lub włącz jako administrator ... osobiście sama się nie znam a tak robiłam i nie zadziałało.. a tutaj jakoś nikt nie rwie się do pomocy.

Opublikowano

cabal.com to takze strona cabalonline.com, gdy na nia wejdziesz to tak samo jak na strone cabal online

proboj caly czas sie logowac, bo czesto mi sie tak dzieje, trzeba probowac

wylacz takze wszystkie programy ktore korzystaja z neta, typu gg, skype, przegladarki, sciaganie plikow itp... wtedy sproboj

helenka - tryb zgodnosci tu nic nie da, bo to sie robi gdy gra/program sie nie wlacza, a tu jest tylko blad z polaczeniem z serwem

i ja staram sie kazdemu pomoc rylko ze nie zawsze mam czas :D

Opublikowano

Wyłączyłam all programy i nadal nie mogę się połączyć . Jak możesz to napisz do mnie moje gg jest pokazane przy moim poście... Może uda Tobie się mi pomóc . :mellow:

Opublikowano

Gówno dzieci wiecie :D Też taki problem miałem. www.cabal.com to NA Global (amerykanski) a on ma blokade. Nie może nikt z polski ani europy grać. Natomiast www.cabalonline.com, to strona Europejskiego Cabala.

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...