Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis gier w które możecie pograć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

FPP

War Rock-Chcesz się poczuć jak na prawdziwym polu bitwy? Postrzelać z prawdziwej broni i pokierować pojazdami wojskowymi? To gra dla Ciebie! Wiele różnych trybów zapewni rozrywkę na wiele godzin.

Crysis 2-Myślisz, że tego kryzysu nie da się pokonać? Myślisz, że nie jesteś w stanie obronić swojej planety przed hordami obcych? Jeśli tak, to jesteś w błędzie! Przekonaj się sam, że tylko Ty możesz ocalić ten świat przed zagładą w Crysis 2!

BattleField-Szukasz realistycznej i efektownej rozgrywki? Każda część cyklu Battlefield osadzona w różnych realiach umożliwi wczucie się w ówczesne pola bitwy! Uwaga! Gra szalenie wciągająca!

CombatArms-Stwórz z przyjaciółmi zgraną drużynę i pokonaj wszystkich wrogów! Skompletujcie ekwipunek i wespnijcie się na szczyt dominacji! Z czasem uda się Wam zdobyć cały świat!

CallOfDuty-Cofnij się do czasów II wojny światowej i walcz przeciwko nazistowskim Niemcom w różnych warunkach! Od mroźnej Syberii po gorącą Afrykę. Niezapomniane wrażenia, jakby dosłownie się tam było!

ConterStrike-Udowodnij sobie i znajomym kim jesteś! Wesprzyj jedną ze stron: terroystów, lub anty-terrorystów! Uratuj zakładników! Podłóż bombę! Przetrwaj lub zgiń!

Seria GTA-Myślisz, że jesteś twardzielem? Oto okazja aby to sprawdzić! Tylko najsilniejsi i najlepiej przystosowani przetrwają w tej miejskiej dżungli! Wejdź do świata GTA!

Crossfire-Skrzyżuj swój ogień z przeciwnikiem. Spójrz śmierci w oczy i usłysz śmigające obok ucha pociski! Brak adrenaliny? Nie tutaj! Crossfire, to jedyna okazja na mocne wrażenia!

GunZ-Stwórz własny, unikatowy styl gry oraz wyucz się niezbędnych manewrów takich jak bieg po ścianie czy blokowanie pocisków mieczem. Sięgnij bo nielegalny arsenał broni w postaci cheatów i wygrywaj pojedynki z najlepszymi!

Soldat-Spójrz z boku na walkę i przeżyj to jak nigdy dotąd! Jedyna okazja aby dokładnie przyjrzeć się zaciętym pojedynkom! Skorzystaj z pomocnych cheatów i uzbrój tytułowego Soldata w nielegalne funkcje.

MedalOfHonor-Poczuj się jak na planie filmów Stevena Spielberga, bowiem gra pełnymi garściami czerpie z jego kultowych produkcji "Kompania Braci", czy "Szeregowiec Ryan". Wczuj się w ten niesamowity klimat!

Operation7-Inna gra niż wszystkie! Wychodzi poza wszelkie standardy! Realistyczne mapy dostarczą Ci niezapomnianych przeżyć, a niezliczone modyfikacje broni sprawią, że gra nie znudzi się po tygodniu! Daj się porwać!

TeamForces2-Kreskówkowa grafika porwie nie tylko weteranów strzelanek, ale także najmłodszych czekających na odkrycie bardziej znanych i kultowych tytułów! Odkryj swoją drużynę w Team Fortress 2!

Wolfenstein Enemy Territory-Stocz walkę między Alliasami i Axisami! Zostań medykiem, inżynierem, snajperem, żołnieżem, lub zaopatrzeniowcem! W grze nie można się nudzić, przyciągnie nas na pewno na wiele, wiele godzin gry!

Tactical Ops-Ten taktyczny FPS to doskonały wybór dla wszystkich amatorów sztrzelania w internecie. Zabawa w "policjantów i złodziei" nabiera zupełnie nowych kształtów.

MMOPRG

Mu Online-Wejdź do prehistorycznej krainy Mu stworzonej przez Jamesa Churchwarda! Stwórz swoją postać, która poprowadzi Cię przez górzyste tereny Mu po zwycięstwo!

Silkroad-Silkroad zabierze Cię na trasę Jedwabnego Szlaku, gdzie w pięknej grafice będziesz mógł zmierzyć się z rozmaitymi zadaniami i przeciwnikami. Nie czekaj Jedwabny Szlak Cię wzywa!

MapleStory-Piękna ręcznie rysowana grafika przyciąga do monitora. Chcesz przeżyć niesamowitą przygodę w 2D? Wejdź do Maple Story i napisz własną historię w świecie fantasy!

Metin2-Wschodni świat fantasy czeka już na Ciebie. Pomóż uratować krainy przed zgubnym wpływem Kamieni Metin. Nie bój się wyzwania, stwórz postać i zostań najlepszy!

Minecraft-Poczuj się prawdziwym budowniczym (nie koniecznie Bobem Budowniczym) i zbuduj własny świat z rozmaitych bloków! Wejdź w realia Minecraft!

Mythos-Ludzie, Gremlini, Elfy, czy Cyklopi zapanują nad tajemnicami i bogactwami krainy Uld? Poczuj ten klimat i stań do walki z wyzwaniami jakie czekają na Ciebie w Mythos już teraz!

Terraria-Jeśli Minecraft nie ma już dla Ciebie tajemnic, jest gra która ciągle je skrywa. Terraria w swoim wnętrzu 2D czeka na Ciebie! Wciąż nie zbadana i nadal nieodkryta!

4Story-4Story to historia dwóch nieprzyjacielskich narodów: Derion oraz Valorian. Podejmij decyzję który naród chcesz wesprzeć i sprostaj temu wyzwaniu! Doprowadź swoich pobratymców na szczyt!

Tibia-Świat Tibii czeka na Ciebie od dawna… Zostań najlepszym z najlepszych i pokaż wszystkim swoją potęgę! To właśnie Ty możesz zmusić cały ten świat, aby padł do Twoich stóp!

2Moons/Dekaron-Staw czoła złu Abaddona i jego armii. Doskonal swoje umiejętności, zniszcz zło czyhające na Ciebie w licznych lasach i podziemiach tego tajemniczego świata.

Cabal Online-Odwiedź lodowe pustynie i mroczne dżungle. Sprawdź na ile silna jest Twoja odwaga, na jak długo starczy Twoja siła i jak daleko doprowadzi Cię ciekawość.

World of Warcraft-Ten świat wojny jest jedynym, który zaoferuje Ci takie emocje… Czarnoksięstwo, alchemia, kowalstwo, strategia. To wszystko to jedynie przedsmak prawdziwej walki, jaka czeka w World of Warcraft.

Lineage 2-Stocz walkę na kontynencie ogarniętym konfliktami trzech królestw. Aden, Elmore i Gracia zrobią wszystko aby opanować ten świat i wprowadzić własne zasady… Pomóż wygrać jednej z wielkich nacji!

Diablo-Niezależnie od realiów, czasów i światów zło zawsze przetrwa. W tym świecie tylko od Ciebie zależy czy wykwitnie ono na nowo, czy ugrzęźnie na zawsze w ciemnych czeluściach.

Kal Online-Niech ten świat orientalnej fantastyki zabierze Cię w niezwykłą podróż! Wśród czterech żyjących w tym świecie klas społecznych odnajdziesz się i Ty!

Nostale-Przyodziej jedną z wielu kart specjalisty i rusz w bajkowy świat aby pomóc mieszkańcom NosVille!

Rappelz-Ta epicka walka pomiędzy trzema bóstwami trwa nie tylko w świecie metafizycznym, ale i realnym. Oddaj swoje życie w ręce jednego z nich: Devy, Asury, lub Gai.

League Of Legends-Ćwicz swój refleks, opanuj percepcję i zostań przywódcą grupy! Stań się prawdziwym bohaterem świata League of Legends i doskonal swoje umiejętności taktyczne

Dark Orbit-Zmierz się w kosmicznych przestworzach z milionami graczy z całego wszechświata! Uwaga na asteroidy i istoty pozaziemskie! Stań do walki już dziś!

Shaiya Online-Jeśli świat pełen walk, uknutych spisków, bóstw i najróżniejszych ras był dotąd czymś oczekiwanym, to już teraz może do niego wejść. Wystarczy chwila aby wejść do bogatego świata Shaiya.

Aion Online-Konflikt świata dobra i zła odbija się echem przez wszystkie stulecia każdego ze światów. Wybierzesz życie Anioła i pomoc uskrzydlonych zastępów, czy egzystencję demona i piekielnych płomieni?

RunesOfMagic-Ten magiczny świat otworzy przed Tobą bramy prawdziwych wojen i epickich bitew. Niech magia i umiejętności pomogą wygrać Ci z każdym przeciwnikiem!

Ważne!!:Temat robiłem metodą kopiuj wklej więc nie dawajcie ocen (:

Edytowane przez Lojtas
Opublikowano

Po co to komu?

Popatrz na dział pogaduchy tam jest w huj tematów takich jak ''Nudzi mi się dajcie propozycję jakiejś gry'' i zaczyna się robić syf więc tu każdy znajdzie coś dla siebie

Opublikowano

Po co to komu?

Po to by nie było spamu. Mi się osobiście podoba, coś w tym jest, no i oczywiście plusik dla autora :)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Rownie dobrze mogles dac Print screena mpc. A i tak te sztuczne teksty kazdy ma w dupie, bo o kazdej grze jest jaka to ona wspaniala itp, pokonaj wszystkich, zostan bogiem itp, a ludziom chodzi o grafike, ew. fabule, tryby walki itp.

Opublikowano

o kutfa brawo gościu! zrobiłeś spis gier z forum ! o kurde.. nigdy nie wpadł bym na ten pomysł aby w nie pograć.

Uratowałeś moje wakacje ! od teraz będę Cię wielbić !

Opublikowano (edytowane)

o kutfa brawo gościu! zrobiłeś spis gier z forum ! o kurde.. nigdy nie wpadł bym na ten pomysł aby w nie pograć.

Uratowałeś moje wakacje ! od teraz będę Cię wielbić !

Zauważ że napisałem przecież że robiłem metodą kopiuj wklej czytać potrafisz??

Temat robiłem metodą kopiuj wklej więc nie dawajcie ocen

Edytowane przez Lojtas
Opublikowano

Nie ma to jak zrobić spis wszystkich gier z mpc i zwalić ich nazy i opisy. To samo jest na stronie głównej. Wiem, że chciałeś dobrze.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie ma to jak zrobić spis wszystkich gier z mpc i zwalić ich nazy i opisy. To samo jest na stronie głównej. Wiem, że chciałeś dobrze.

Jest w temacie napisane na czerwono na końcu przeczytaj (:

Opublikowano

Moim zdaniem bezsens :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

No to jak robiłeś metodą kopiuj - wklej, to chyba za bardzo się nie starałeś. Więc po chuj taki temat zrobiłeś? Każdy może sobie przejrzeć stronę główną MPC i zobaczyć jakie gry tu są.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zauważ że napisałem przecież że robiłem metodą kopiuj wklej czytać potrafisz??

Temat robiłem metodą kopiuj wklej więc nie dawajcie ocen

nvm.... i tak jestem pewien że dostaniesz nagrodę Darwina ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...