Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kamień papier nożyce

smierc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj przedstawie 2 drobne sposoby na maszyny.

Nie zawsze się uda więc nie płaczcie przy nie udanym ruchu.

1. Gdy pokaże się papier naciskamy 2.

Dlaczego?

Klawisz 2 to kamień. Ale przecież papier zakrywa kamień? Ta machina leci bardzo bardzo szybko i może wyskoczyć też remis albo wygrana.

Do tego nie włączamy refleksu bo stracisz kase xD.

Polecam spróbować na małym kamieniu bo tylko kosztuje 1s.

Może się stać że przegrywasz duża ilość pieniędzy i się wkurzasz to nie naciskaj 2 tylko 1 xD.

2. Za pierwszym razem radź sobie sam a jak już wygrasz to zrób tak:

Jak kliknoles 2 to wtedy uwaliłes nożyce. A po nożycach jest papier. To trzeba nożyce-przycisk 1, klikamy żeby zagrać jeszcze raz i od razu kliknąć 1. Trzeba szybko to zrobić bo maszyna bardzo szybko leci jak już pisałem i może wyskoczyć kamień i przegrana :( .

Uwaga:

Jeśli klikniesz za szybko może ci się nie udać. Klikamy myszką żeby jeszcze raz zagrać i bez czekania klikamy 1 jeśli przed tem skosiles kamieniem nożyce.

Poradnik może się sprzydać komuś ale ostrzegam nie grajcie na duzym kamieniu tylko na srednim i na małym. I grajcie do 4-7 wygranych.

Kiedyś miałem buga że za pierwszym razem wygralem sam a potem nacisnolem wszystkie trzy klawisze i wygralem jakoś 5razy cudem.

Nie miejcie pretensje na mnie że pozbyliście sie kasy bo to nie ja was do tego zmuszałem.

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Dodaj jeszcze że Aby te sposoby działały trzeba mieć szybki nie z 1mb w górę żeby lagów nie było na maszynie

Dodam 3 sposób

gdy włączymy maszyne liczymy szybko do 3 i naciskamy papier

nie zawsze działa bo trzeba się wczuć w tempo ale można wygrać w ten sposób 3-11 razy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...