Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EscapeCRAFT (codziennie mapka escape)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to działa?

Codziennie Gracze! Głosują na jedną z 3 wybranych w danym dniu mape, ktura przechodzimy

Gracze nie maja pozwolenia na robienie czegos z blokami na mapie wiec, gracz angażują się raczej w testy zrecznosciowe takie jak stakanie po latajacych blokach

Po Przejściu mapki ESCAPE wracamy do domyślnej mapki FreeBuild lub Survival (Zależy od graczy)

START SERVERA 25 lipca GODZINA 10:30!!

IP:178.33.50.230:20019

Opublikowano

Witam to ja Hubrr nie polecam tego serwera bo admini nie ogarneici nic nie mozna niszczyc nawet na mapce surv taki zjebek speedy zabija kazdego na hita NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Serwer ogółnie mówiąc jest głupi wchodze a tam od razu na respie ludzie mnie bija na hita... Nie ma przez caly dzien zadnej mapki escape admin mowi ze bedzie np. jutro a jej nie ma... Admini to dzieci wogole lagi jakich nigdy nie widzialem nie polecam grać!!!

No dalej dzieci neo minusujcie mnie!!!...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

pastek Admini to nie dzieci więc nie oceniaj od razu a serwer faktycznie denny buduje dom jako admin i dostaje bana .Ostr123 z tej strony

• Dodaj nową pozycję...