Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight bot free download 2011

LonleY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim temacie chciałbym zaprezentować najnowszego i najskuteczniejszego bota/pomocnika do seafight.

Jest to bot napisany przy pomocy kilku sił ;) Nie jest to żaden bot Ink albo shadow. Ten bot jest darmowy, nie długo możę pojawić się wersja kolejna , ale już płatna ;) z uwagi na to że bedzię dodane kilka dodatków.

Na dniach być może wstawię mały update , ale może nie będzie potrzebny.

Plusy bota:

*Zbiera wszystkie kolory błyskotek

*Wyszukuje je na całej mapie ( duży plus)

* Mała wykrywalność ( przez brak dodatkowych procesów)

*Nie zawiesza się nawet przy kilku godzinnej pracy

*Brak zbędnych procesów

*Działą w tle

*Lekki i przejrzysty

*Bot nie klika od razu na błyskotkę przez co jest zmieniony ruch statku. Brak jakichkolwiek podejrzeń że zbiera maszyna a nie człowiek.

Minusy:

*Brak działania przy użyciu znaków specjalnych( bot nie rozróżnia znaków specjalnych z "Tablica znaków" np ¥,®,©,«,Д,щ, dlatego na czas logowania proszę zmienić login na coś normalnego :) np jasio100, basia itp) ( mało czasu na usprawnienie tego procesu, w kolejnej wersji bedzie działało)

* W 1 na 10 przypadków może mieć problem z działaniem na xp-eku, ale rzadko się zdarza.( W razie problemu na xp, w folderze jest do pobrania Net. framework co usprawni prace bota, ale tylko jak ma problem na xp)

Bot był testowany, działą na wszytkich serverach. To tyle, czekajcie na kolejną wersje.

Niżej foto , skan i download. ;)

zdjecie_hsxwhqr.jpg

Seafight bot 2011 free

Skan

Ciekawostka , bot od INK nie jest czysty :( VirusTotal wykrył niestety szkodniki. Oto skan bota INK.

Skan bota InK

Zakaz kopiowania treści i wstawiania na inne fora bez mojej zgody zabronione.

Przypisywanie sobie autorstwa tego bota oraz rozpowszechnianie w celach komercyjnych podlega karze.

Opublikowano

Wersja BETA to jest prawdopodobnie bo czasem przyśnie, czasem coś źle pokarze. Bot jest czysty w 100% co pokazują skany <_< w przeciwieństwie do bota od iNk. Jedyne co to autor musi go dopracować :P ale i tak zbiera dobrze.

Zrób koleś mapkę i te inne pierdoły. Jak na sam początek nie jest źle i tak jak napisałes musisz chyba jednak dac ten update . B)

Opublikowano

Wersja BETA to jest prawdopodobnie bo czasem przyśnie, czasem coś źle pokarze. Bot jest czysty w 100% co pokazują skany <_< w przeciwieństwie do bota od iNk. Jedyne co to autor musi go dopracować :P ale i tak zbiera dobrze.

Zrób koleś mapkę i te inne pierdoły. Jak na sam początek nie jest źle i tak jak napisałes musisz chyba jednak dac ten update . B)

Działa bardzo fajnie :) ale dodaj do programu jakąś mapke albo szczegółowy licznik zebranych rzeczy i będzie super :)

Opublikowano

Bedzie i mapka i te inne pirdoły ale na to trzeba czasu... ale wersja bedzie już płatna. :rolleyes: A do bota to jednym potrzebny update a innym nie, Sam nie wiem o co biega. Ale śmiga i co najważniejsze jest czysty B)

Opublikowano

No jak czasem ma trudnosc z podniesieniem, bon jest pod skrzydłem jakiegos potworka albo ogonem , to on bedzie meczył.. a poznije jest cos w stylu liczenia błyskotek.

Opublikowano

Witam mam problem sciągnołem bota zainstalowałem Framework'a włączyłem bota wypełniłem wszystko zalogowałem i po paru min pisze ze mam np 20 błyskotek a logując się na stronie nie mam żadnych bonusów z tych błyskotek ani expa nic poprostu nie zbiera proszę o pomoc

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...