Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ściągnąłem clienta do metin2 i gdy go ściagnąłem i rozpakowalem do wylazly mi wirusy wiec usunalem tego clienta i wszystko zaczęło sie ... gdzy otwieram gg virus skype virus jakis program virus aż avira antyvir mi sie sam wylączył ;/ i wtedy jakos przeskanowalem go i bylo w .. virusow ale ciezko bylo je usunac wiec zainstalowalem odnowa windows xp i tam na dysku c nie usunęło mi wgl nic na pulpicie nic nie bylo a tam gdzie program files bylo all... a powinno samu usunac all juzn ie raz instalowalem i bylo ok... ale wczesniej bylo tak jak byly partycje ja niechcaco nacisnalem klawisz d i usunelo mi dysk d wiec jak dodalem partycje to wyskoczyl mi dysk e wiec smpoko instaluje dalej i gdzy juz koniec instalacji wbilem na moj komputer i dalem jakas opcje zeby dodalo tam gb bo wgl nie bylo ... i dodalo wiec chyab dobrze? i wszystko zainstalowalem elegancko sterowniki do karty graficznej ale jak instalowalem do glosu to mi sciola i wylazl komunikat o uruchomienie kompa ponownie wiec dalek tak i zrestartowalo i mi sie z tej plyty wszystko nie wgralo... a gdy ja odpalam jeszcze raz i chce jeszcze raz zainstalowac to wyskakuje komunikam ze microsoft internet expl. i pisze prosze o reboota kompa czyli? restart? a gdzy wlaczam dysk e albo i sam moj komputer to avira komunikuje ze: i taki error wiecie co mam zrobic? Guard: Autorun blocked Acess to the file E:/autorun.inf was blocken for yout security. Addtional information on this is available in the help.

A i wgl glosu nie ma bo sie nie dadza jeszcze raz sterowniki wgrac...

a jak mam na pasu narzędzi program ktory usuwa bezpiecznie sprzet klinkne w to i sa wolumin uniwersalny c i e o co chodzi?

Sor za bledy ort.

Prosze o wyrozumialosc i o pomoc++++

Edytowane przez fonamicro