Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie: Nie gram już 3 miesiące, bo ta gra mi się znudziła, ale mam dalej swoją postać 77lv woj body skille m6/m8 z eq+9 średnio wybonowanym...

I nie wiem co robić, jak zarabiać żeby sprzedawać dobre itemki drogo po 100/200zł ... Kupować je w grze za kase czy jak? Dalej walutą są kamyki duchowe? Gdzie na 77lv je najcześciej wydropić?

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Jak nie chce Ci się grać to sprzedaj postać na allegro.

Tak kamyki są dalej walutą, ale już powoli cena opada.

Najlepiej na metki morderstwa w dt jak dasz radę, jak będziesz miał rękawicę to dziennie możesz nawet 10 kamyków wydropić

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak nie chce Ci się grać to sprzedaj postać na allegro.

Tak kamyki są dalej walutą, ale już powoli cena opada.

Najlepiej na metki morderstwa w dt jak dasz radę, jak będziesz miał rękawicę to dziennie możesz nawet 10 kamyków wydropić

Sprzedałbym, ale nie dostane za postać tyle ile bym chciał, nawet jak bym sprzedał osobno postać i eq...

Chcę na tej postaci zarobić 1000zł na nowego kompa :) Metki... Najbardziej nie lubię ich ubijać, to jest nudne jak cholera xD

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

Hmm, więc na tym lvl rób dt dla zarobku, cały dzień (na 4 konta+) to masz.... Grubą kasę xD Jeżeli przykładowo będziesz robić cały czas bojowe mieczyki (u mnie na s10 czysty stoi po 3-4+ kd) dorobisz się full strony (nawet+) kamyczków ;] Jeżeli chcesz dropić kamyczki to 2x drop i na początek metki w red lesie (podropisz itemki na dt (bronie na 65, zbroje na 61, jubilera)). Z ekipą wiedźma. Lub poprostu chodź na ripka (szkaty u nas po 200-300kk+). To tyle z mojej strony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A po ile małże stoją?

I co myślicie o tym żeby sprzedać tego woja na allegro i kupić surę wp 70lv+ ze skillami do expa G1+? Wtedy łatwiej by się zarabiało, co o tym myślicie?

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

A na jakim serwerze grasz to Ci powiem ceny małży.

No sura WP jest dobra na metki :D Ale z tego co mówiłeś to nie lubisz bić metków, no ale lepiej będzie Ci szło niż wojem

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kamienie duchowe na allegro chodzą po 7-10 zł. Chodź do DT na metki morderstwa, wystarczy ze 3 dziennie wydropić i już masz kilkaset złotych miesięcznie. A jak jesteś leniwy, to sprzedaj tego woja na allegro i stawiaj postacie z 30 lvl na fishbocie, ile tylko twój komp udźwignie i sprzedawaj yangi lub kupuj za yangi kamole i sellaj na allegro. Ewentualnie możesz zrobić łącznika na 47 lvl i expić tym 77 lvl postacie do 65-70 lvl i sprzedawać. Ale to ma swoje wady, bo nie da się tak szybko zrobić skilli, biologa itd. W każdym razie możliwości masz klika kombinuj :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Serwer 24 (Phantos)

Już tego FB bym na noc wolał zostawiać... A jak tam jest z banami za FB? Często się zdarzają czy jak?

Kompa mam takiego słabego, że uciągnie tylko jedną postać na fb <_<

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

Ja za używanie FB po 6h dostałem Bana... Tak nawiasem kłócę się a Administratorem od tygodnia aby oddał mi chociaż EQ :P

dookie.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...