Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Nowa broń, NPC i wędka

ghoul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Niedawno "ruszył" nowy serwer, dla którego pracowałem, jak się dziś okazało nie na długo... Z ostatniej rozmowy z Merkonem okazało się, ze Alceria off do sierpnia.

Dzisiaj ostatni raz mnie Merkon wkurzył i odszedłem z Alceria Team. Przy tej okazji postanowiłem upnąć to co zrobiłem dla serwera, może się komuś innemu przyda,

może się nie zmarnuje...

Jest to paczka, która zawiera kilka mieczy, noży, łuki, wędkę i NPC Zielarkę.

Tutaj macie download:

Download:

http://www.megaupload.com/?d=MJ3AXZJF

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=149c96edffe5c3756fcb0951b0c62ce336772de6205296c28708752b4d39fbe3-1311533086

Ss z niektórymi tylko broniami zawartymi w paczce:

ghweapon.jpg

Zarówno broń jak i NPC są modelami wyciągniętymi z gry Rohan online.

Specjalne podziękowania dla Quartzite za pomoc przy teksturach do broni i zielarki a także Yakusho za sprawdzanie każdej z moich prac.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Niedawno "ruszył" nowy serwer, dla którego pracowałem, jak się dziś okazało nie na długo... Z ostatniej rozmowy z Merkonem okazało się, ze Alceria off do sierpnia.

Dzisiaj ostatni raz mnie Merkon wkurzył i odszedłem z Alceria Team. Przy tej okazji postanowiłem upnąć to co zrobiłem dla serwera, może się komuś innemu przyda,

może się nie zmarnuje...

Jest to paczka, która zawiera kilka mieczy, noży, łuki, wędkę i NPC Zielarkę.

Tutaj macie download:

Download:

http://www.megaupload.com/?d=MJ3AXZJF

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=149c96edffe5c3756fcb0951b0c62ce336772de6205296c28708752b4d39fbe3-1311533086

Ss z niektórymi tylko broniami zawartymi w paczce:

ghweapon.jpg

Zarówno broń jak i NPC są modelami wyciągniętymi z gry Rohan online.

Specjalne podziękowania dla Quartzite za pomoc przy teksturach do broni i zielarki a także Yakusho za sprawdzanie każdej z moich prac.

U zajebiście.

Zawsze jakaś nowość.

Najfajniejsza ta babka D:

// i po co spamujesz?

Won mi z posta !

ex

Opublikowano

@EDIT

18168656.jpg

Polecam Sorry że ss są w granny metin mi się zbugował : /

@Down

Zgadzam się niezaufane osoby i wszystko pójdzie na dno

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

I właśnie dlatego ja wole robić serwa z 2 zaufanymi osobami, wtedy wiem, że nikt moich rzeczy nie opublikuje. Pobiorę bronie i dam edita jak wyglądają i czy działają, bo w moim przypadku jest to wątpłe.

Opublikowano

Jakim prawem udostępniłeś te bronie i NPC? Ty to zrobiłeś... czemu kłamiesz?

Temat powinien wylądować w koszu za kłamstwa i złamanie umowy o dzieło.

Jeżeli moderator na mnie nałoży teraz warna to pokaże jakim jest dzieckiem i jak broni działów od oszukanych tematów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Kubuś

Tak, zielarka korzysta z kości i animacji kobiety sury.

@Daronian

A może to Ty wyciągnąłeś to z Rohana i zedytowałeś tak by pasowało do Metina ?? Ze niby złamałem umowę o dzieło ?? Nie rozśmieszaj mnie, nie wiem co Tobie podsunął Merkon ale ja niczego nie podpisywałem. Broń wyciągnięta i zedytowana przeze mnie tak samo zielarka, tekstury i modele z przedrostkiem "blah" były edytowane przez Quartzite. Gdzie masz tam napisane, że Ja je stworzyłem ?? Na dole tematu jest wyraźnie napisane że broń i NPC pochodzi z Rohana. Omg, nie dziwię się, że każdy serwer Merkona pada jak przyjmuje takich ludzi jak Ty... Jakim prawem to publikuję ?? Godziny pracy nad łukami i mieczem "specjalem", dni stracone na poprawne zrigowanie zielarki należały do mnie. Robię co chcę z rzeczami, nad którymi Ja pracowałem, może skorzysta z tego jakiś serwer, który nie padnie w 2 dni jak żałosna Alceria...

Opublikowano

Jeżeli moderator na mnie nałoży teraz warna to pokaże jakim jest dzieckiem i jak broni działów od oszukanych tematów.

Sorry ale nie za bardzo się wozisz i szpanujesz jaki to ty jesteś pro elo elo ??? Udostępnił je bo mu się tak podobało.. jak nie on to za 2 tyg. już by były te bronie na mpc.. W regulaminie nie widziałem aby był podpunkt nakazujący usuwanie tematów za kłamstwa i złamanie umów. Jeżeli macie coś do siebie załatwiajcie to między sobą na gg/skype/ts/pw a nie w temacie na mpc przez to tworzy się spam. I nie wiem czemu próbujesz jeszcze wywrzeć presje na moderatorach. Aha i tak na koniec nie mogę ogarnąć czemu Mounthains pozwolił wam tworzyć prezentacje tego moim zdaniem shitowego serwa (tak to jest z serwami merkona) jeszcze raz ;x

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

I właśnie dlatego ja wole robić serwa z 2 zaufanymi osobami, wtedy wiem, że nikt moich rzeczy nie opublikuje. Pobiorę bronie i dam edita jak wyglądają i czy działają, bo w moim przypadku jest to wątpłe.

Weź mnie nie rozśmieszaj....zaufani ? ? no raczej nie... każdy GM/SGM/GA zwalają na siebie winę lub na graczy, jacy by oni nie byli oni są w porządku co 1-2 miechy nowy GM/GM'ka a gm'ka zwłaszcza jak spodoba się jednemu z waszego Team ? ja was nie rozumiem brać kogoś do Team, i zarywać ją na GM'a czy na coś... Przykładem była jedna GM'ka "RapeMe" i w ogóle Pawemolku twój Team nie jest Zaufany tyle ci powiem i wiem że to jest prawda... i mówisz że te bronie nie działają ? to chyba źle byś musiał dodać to na serwer bo działają ja tralala jak widać, w moim Temacie, Czy w tym temacie na SS'ach...

Jakim Prawem Sobie Pozwolił Po pierwsze tym że "Zerwaliście z nim umowę jaką z wami zawarł"

po drugie... MPCForum Multi cheat i nie tylko czyż nie ? czy się mylę a może powiemy... Twórcom ROH'ana że Pozwoliłeś sobie bez ich zgody, uprawień jak to sam napisałeś "że to ty edytowałeś i wyniosłeś z Gry Rohan Tekstury" wtedy na pewno miło nie będzie... ale wiesz ty tego nie potrafisz nawet uszanować a z resztą wiesz że te bronie tak czy siak Gracze,Użytkownicy "ElitePVP'ers" tutaj zaglądają ? i tak czy siak znasz a raczej powinieneś znać ich możliwości. Więc proszę cię nie udzielaj się, ja tak samo bym zrobił na jego miejscu i to udostępnił bo nie lubię takich rzeczy a z resztą serwer ma ruszyć w "Sierpniu" a jaka pewność że w ogóle ruszy no nie ? więc nie ma co czekać na taki Team zgrany. Jak serwer ma ruszać to już na długo a nie na 2 tygodnie 1 miesiąc , 2 a potem przerwa 1.5 miesięczne... bez przesady pomyśl trochę nad tym...

A co do upload, Dziękuję ci serdecznie za udostępnienie całemu naszemu forum MPC tych plików, Na Pewno nam się przydadzą i będą wprowadzane na Serwer Prywatne Metin2.

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up

http://www.zshare.net/download/9889567186cb3ff3/

Masz tu nowy upload nie wiem jak długo będzie ważny więc...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...