Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zdobyć ft na start?

Zylek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś chciałbym wam pokazać jak szybko zarobić kilka dolarów lub monet. Pomysł przyda się osobom które zaczynają grę i brakuje im pieniędzy na wyczyszczenie pola z chwastów, dodatkowe kury, następne pole.

1. Logujemy się na nasze konto w wolnych farmerach.

2. Wchodzimy w opcje Premium i klikamy w opcje zaznaczoną poniżej.

3. Następnie wybieramy konkurs/ankietę gdzie wymagają od nas tylko rejestracji.

4. Wypełniamy byle jak ale podajemy, że mamy skończone 18 lat i prawidłowy adres e-mail.

5. Do 15 minut powinny być monety. Jeżeli nie będą one na naszym koncie wchodzimy po raz kolejny w panel free coinsów.

6. Klikamy zobacz status

7. Naciskamy opcje „Brakuję coinsów”

8. W prawym dolnym rogu powinna być opcja „Prześlij kwit pomocy”. Klikamy ;)

9. Wpisujemy swój email. W polu Pytanie/komentarze wpisujemy np. „Witam, wypełniłem formularz rejestracyjny na stronie z darmowymi coinsami. Czekam 20 godzin a coinsów dalej nie ma”.

10. Umieszczamy screenshota z akceptacją rejestracji (poniżej email z akceptacją rejestracji)

11. Klikamy „Prześlij” i czekamy na nasze coinsy.

To mój pierwszy tutek. Proszę o wyrozumiałość ;). Wiem, że przeważnie firma wolnych farmerów nie daje nam cinsów dlatego w 99% przypadków trzeba im przypomnieć ;).

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano

coiny przesyła w zależności od serwisu i opcji od 12 h do dwóch tygodni nawet, cokolwiek sie nie zrobi i tak trzeba czekać jakiś czas , nawet zgłoszenia do supportu nie pomnożą ilości ani nie przyspieszą dostarczenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

coiny przesyła w zależności od serwisu i opcji od 12 h do dwóch tygodni nawet, cokolwiek sie nie zrobi i tak trzeba czekać jakiś czas , nawet zgłoszenia do supportu nie pomnożą ilości ani nie przyspieszą dostarczenia

nie wierzysz to spróbuj. Jakbym nie próbował to bym nie wstawiał tego poradnika. Od momentu wysłania do nich e-maila w dzień roboczy poczekał z 2h i były monety. Po za tym dużo początkujących graczy nie wie o tym, że można zdobyć coinsy za free.

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To działa ! Sam się zdziwiłem bo przyszły, a wypełniłem tylko czym jestem zainteresowany :D Równe 15 minut ;)

Polecam sprzedawać na targu po atrakcyjnych cenach, jednak opłaca też się kupić premium

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Monety: 23" ^^

Polecam jeszcze skorzystać z aola,lepsze efekty ; )

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up klikasz Premium --> Kup monety otwiera ci się nowa karta --> klikasz czerwoną strzałkę po prawej i przewijasz tyle żeby było widać ten znaczek jak na ss w punkcie 2!

Mam nadzieje że pomogłem :P Liczę na like

@topic testowałem i powiem że można wykorzystać do tego progam do zmiany ip :) i tak możemy się bawić cały dzień :)

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...