Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do edycji video

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć!

Szukam dobrego programu, który potrafiłby skleić 14plików video w jeden.

Bo jak wiecie Fraps ma limit 4GB i mam już ładnie skonwertowane specjalnym programem, ale tym programem nie da się złączyć filmów.

I Potrzebuje jakiegoś programu który złączy filmy w jeden ponad 30-minutowy, Movie Maker, Sony Vegas odpada bo one nie mają takich opcji w konwersji i wyjdzie dupiata jakość.

Legenda
Opublikowano

Camtasia Studio 7. Od razu możesz przekonwertować do HD ;)

Mówię po raz drugi, nie chce konwertować, tylko złączyć kilka plików w jeden bez utraty jakości, żeby ważyły dokładnie tyle samo i wyglądały dokładnie tak samo tylko w jednym, dłuższym filmie.

Opublikowano

Ja mam Movie Makera z pakietu Windows Live na Win7 :P Zawsze importuję do niego te gigantyczne filmy by Fraps, złączam w całość, dodaję jakieś przejścia, tekst, efekty czy coś i potem zapisuję ze skonfigurowanymi przeze mnie ustawieniami w formacie .wmv i filmy ważące łącznie 10GB są połączone w jeden ważący kilkanaście MB ;) Jakość też jest dobra, wystarczy zmajstrować odpowiednie ustawienia zapisu :P A poza tym niska waga = niska jakość, nie znajdziesz super-mega-ultra-pro-wyjebanego programu, który zrobi Ci film w mega rozdzielczości i mega jakości przy mikro rozmiarze pliku...

Opublikowano (edytowane)

Freemake Video Converter. On potrafi łączyć filmy i do tego je konwertować. Dziecinnie prosty programik.

@EDIT: Dodam też że jest bardzo minimalna strata jakości (Na oko 1,5% a może nawet nie)

Edytowane przez ZWIERZ
91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Sony Vegas 10.0 pro + Total Video Conventer + Movie Maker 2.7 :D

A po co ten Movie Maker? Podejrzewam że sama konwersja filmu zmniejszy jego rozmiar :) A efekty można dodawać w SV ^^

91559340492394285824.jpg

Legenda
Opublikowano

W naprawdę jesteście tacy głupi?

Ile razy mam tłumaczyć!?

Chcę programu, który bez konwersji złączy filmike, coś jak Total Video Splitter, tyle że w drugą stronę.

Bez konwersji, w 10sek. rozłączy godzinny filmik na 10 części, i nie straci na wadze ani jednego KB.