Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Mały przekręt w expie ;>

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , muszę wbić szybko 61 lvl ( 3 kulki ) ... expię w v1 na ostatnim spocie ( red komnata ) i biorę na klatę 3 grupy ... później resztę ( wiem że mało ale od nowa gram i nie stać mnie an yangi z allegro -.- )

z 2 misji mam 2x Księga Lidera ... i przyszedł mi pomysł do głowy że zaproszę mojego dropka 38 lvl do pt ( on będzie w m1 ) ja będę expil w v1 ( puste all spoty ... nikt nie expi bo masakrycznie mało graczy jest )

i tu moje pytanie czy jak 2 postać będzie w m1 ja w v1 expił i czy będzie 30% więcej expa leciało czy nie ?? ;> ....

- tak marginesie ... tęskniłem za PL'em a teraz mi się nudzi -.- wbijałem 4 h 50% :) z grupki 0,06 % -.- pzdr xD

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie ;) nie będzie musicie być w tym samym miejscu

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi , a czy exp będzie szybciej leciał jak będę miał w pt 38 lvl koło siebie ?? ;>

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi , a czy exp będzie szybciej leciał jak będę miał w pt 38 lvl koło siebie ?? ;>

Jeżeli będziesz miał jakiś bonus np. ks lidera to tak, a tak to chyba jakieś 0.02% więcej :x

Opublikowano

czyli lepiej expić bez ks lidera ?? ;/

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Ok , już all wiem czyli ks lidera do wyrzucenia , gdzie polecacie naexpić 70% ?? 60 lvl

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Nie dam tam rady ^^ jak ja max 3 grupki biorę w v1 :)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

hehe :) ale ile wezmę z takim czymś : def 428 , 11k hp , aura m3 , wir m3 , berek m5 ...

i rib sr 18 ??? jak 3 grupy biorę leci 0,14 % a z jednej grupy szponów ile poleci ?? v2

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Na szponach w v2 nie masz co próbować, szkoda kasy na przepustki.

Dobij ten lvl męcząc się w v1 a potem zakładaj nowe postacie na fb i zarobisz na eq.

Ja na 50(Sura WP) Ogarniałem całą czerwoną komnatę -.-

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Leć do V2 na szpony zawalisty exp będzie ci leciało za grupke po 0.14-16 okolo bez PD wiec owiele lepiej niz 3grupki w V1 ;d tylko dobijaj je do sciany inaczej padniesz do tych katow ; d

Opublikowano

Na szponach w v2 nie masz co próbować, szkoda kasy na przepustki.

Dobij ten lvl męcząc się w v1 a potem zakładaj nowe postacie na fb i zarobisz na eq.

Ja na 50(Sura WP) Ogarniałem całą czerwoną komnatę -.-

Wiem jaka to frajda wp :) bo sam od 50 lvl w v1 ... 61 lvl v2 :) przyjemniej się expi taką postacią...

a fb nie wiem co robić bo nie potrafię uruchomić go ( twój tut ) ...a na pw nie chcesz odp

tylko dobijaj je do sciany inaczej padniesz do tych katow ; d

yhym jak biorę do ściany to żadny potoworek nie wpada :)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Hahahahaha

Jaki masz problem wziąść tego swoje 38 lvl do pt i dać nie "równo" tylko "zależy od poziomu"? Napewno będzie w ten sposób (z ks. lidera) lepiej leciało. Polecam dobić upragniony lvl, podbić skille, zarobić (rób dropa na metki cienia, m2, medale, ew. kilka fishów) i znaleźć chłopa o podobnym lvl i powiedzieć mu wprost, że masz ks. lidera i czy chce z Tobą poexpić (na 2 komnaty rzecz jasna).

Księga lidera działa, gdy postać jest w zasięgu wzroku. Nie, nie działa jeśli widać tylko niebieską kropkę na mini-mapie, musisz widzieć postać. Dziękuję, to chyba na tyle...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dzięki all . dam + jak będę mógł , czyli mam expić normalnie z buffem bez pt , męczyć się te 70% ... potem do v2... db dzięki all

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

No tak kupisz taniego boga +6 z 1500pz i juz latwiej. A oprocz tego jak masz juz tego buffa 2xM to w v2 na kamer modzie z funkcja ze nie odpychasz z konia dasz rade po 2 grupki na 100%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Hacki odpadają ... nie gram bo teraz mają takie zabezpieczenia że masakra ...

boga +8/9 ( może kupię bo mam udane zbiory :) wczoraj 3x kamień duchowy z km expert ) , będę miał ... teraz zaczynam expić jedną kulkę ( gdzieś 2 h ) bo z grupki 0,05 ... -.-

a buf będzie ale później .. teraz odnalazłem w notatnikach jakiś 26 lvl ... przyda się 10% kryt ale zawsze to coś ...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Nie...

Exp 30% wiecej bedziesz miał jak twoj drop bedzie stal blisko ciebie, tzn. jak bedzie dostawał expa. Z daleka nie bedziesz mial expa 30%

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Hacki odpadają ... nie gram bo teraz mają takie zabezpieczenia że masakra ...

boga +8/9 ( może kupię bo mam udane zbiory :) wczoraj 3x kamień duchowy z km expert ) , będę miał ... teraz zaczynam expić jedną kulkę ( gdzieś 2 h ) bo z grupki 0,05 ... -.-

a buf będzie ale później .. teraz odnalazłem w notatnikach jakiś 26 lvl ... przyda się 10% kryt ale zawsze to coś ...

Jakie 10%? Zerujesz skille i pkt u staruszki jedziesz w pomoc na M a reszta blogo a pkt statusu w INT na maxa i masz kilkanascie procent jak nie 20. Taki buff ci styknie w v2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Dobra wbite :)

ma ktoś może na sell Boga +9 ??? na s2 oferuję 3 kamole

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...