Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][DynMap][40 slotów][SURVIWAL] PerfectCraft (by MPSFORUM.pl)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2179505.png

onlinen.png

• Serwer ONLINE 24/7
    Brak WL!
    Tryb Gry: Surviwal
    MOBY: ON
    ZWIERZĘTA: ON
    PIEKŁO: ON
    NEO-KIDS: OFF
    Mamy też dynamiczną mapę dostepną pod adresem:
http://87.98.237.224:8123/# Jest ona od niedawna, i jak narazie są braki.

Administracja:

HeadAdmins => EdekSkarpeta, Kreska, Rolnik
Admins => brak
KidAdmins => ZdzichuWiertara
Technicy => EdekSkarpeta (nabór)

informacjec.png

• Serwer: Dedykownay w POLSCE! Nie żaden chłam z niemiec!
    Adres IP: 87.98.237.224

screenyh.png

• ViedoPrezentacja w przygotowaniu!

noweinformacje.png

• Pluginy:
  1. WorldGuard
  2. WorldEdit
  3. WolfPound
  4. Stats
  5. Permissions
  6. Jobs
  7. iConomy Chest Shop
  8. iConomy
  9. Essentials
  10. Dynmap
  11. Craftbook
  12. Cleaner
  13. Citizens
  14. AutoMessage
  15. AuthMe
  16. AntiXRay
  17. AfkKick

Edytowane przez Edek Skarpeta

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Zapraszam :) Serwer nie ma WHITE LISTY!

Od wystawienia serwera na MPC dostałem wiele pytań, tutaj przedstawię wam mini FAQ.

Czy jest miasto?

Nie, miasta nie ma. Jest to serwer surviwalowy. Jednakże, głęboko zastanawiamy się nad trybem FB

Admin, daj itemy!

Taki tekst kierowany do admina to wyrok śmierci! Admin nic Ci nie da, i tylko go wkurzysz! Nie zdziw się jeśli po kilku takich próbach "wymuszenia" zostaniesz wywalony z serwera ;)

Dodatkowo dostaliście listę pluginów ;) Zapoznajcie się z obsługą a nie pytajcie innych w grze.

Więcej pytań? Piszcie!

Opublikowano

Postanowione, serwer będzie od teraz FreeBuildem :) Dodatkowo paru graczy dało propozycję wgrania pluginu PvP na życzenie + tworzenie klanów/gildii. Co wy na to ? :)

Miasto o które się upominacie zostanie utworzone jutro.

Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajny SERVER polecam w 100% jedyne minusy to to że mapa jest cała praktycznie pokryta śniegiem ;/

@Edit

Jeśli server dziś wystartował to myślę że powinniście zrestartować mapkę i wtedy zrobić miasto będzie fajniej :)

jeśli chodzi o graczy to wielki + 10 min wystarczyło żeby zebrać ekipe fajnych ludzi i zacząć się bawić !

Edytowane przez Nótella
6hp6r5.jpg made by PoMpOm
Opublikowano

serwer gupi .. wchodzi Zbuchu fochy ma jak nie wiem .. przeklina itp potem daje każdemu bana !

i 10 minutek sobie pograłem ;D

280qird.jpg

Pomogłęm ? Zbieram -

Opublikowano

Serwer totalna porażka ! Nie polecam nikomu .. Admini zachowują się jak 6 letni dzieci . Zadałem im zwykłe ile mają lat a oni zamiast odpowiedzieć normalnie to zaczęli wydurniać o i jakiś teletubisia innym słowy ten serwer niema przyszłości i nie polecam go nawet największemu wrogowi .. <_<

sygnaturasection.png

Podaruj + !

Opublikowano

Cenimy sobie kazda opinie, nawet te negatywna. Od kilku innych osob rownierz slyszalem negatywna opinie dot. jednego z adminow. Powiedz mi prosze czy byl to ZdzichuWiertara? Jesli tak to zapewniam ze zostana mu odebrane wszystkie prawa oraz przywileje. Wybranie go do teamu bylo niestety wielkim bledem ktory dal po sobie znaki. Serwer w ciagu najblizszych kilku dni zostanie przebudowany na FB z pvp off oraz bez mobow. Mapa zostanie ta sama, poniewaz wiele osob cos juz wybudowalo i nie chcemy miec sporow, aczkolwiek spawn oraz miasto zostanie postawione w odleglej, slonecznej krainie. Z takim tez wydazeniem zwiazany bedzie konkurs na nazwe nowo utworzonego miasta. Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z mojego smartphona i zajelo by mi to wieki. Niniejszym rownierz oglaszam nabor na adminow, +150 postow na mpc forum!!! Moje gg: 9823303 pozdrawiam!!

• Dodaj nową pozycję...