Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem, a raczej mój koelga. Zrobiłem teraz serwer na hamachi i testujemy z koelgą wszystko. Wysłałem mu MC 2010 ( to najnowsze ) , dałem mu pliki do clienta 2010r (on też go ma) i jak posiedzi chwile ( 1 minutę ) na serwie to ma takie 2 błędy.

dadasr.png

qttempbhj404.png

Czy to może coś z plikiem root ?

Opublikowano

Ale u mnie wszystko działa ;O . Ja normalnie siedzę i nic mnie nie wywala, a koledze cały czas takie błędy. I nie da rady nic potestować.

Opublikowano

to teraz tak :

Ja i taki drugi kolega, gramy na tym samym cliencie,tych samych plikach co ja robiłem. I jest spoko, jemu nic nie wywala, gra normalnie.

Ale temu pierwszemu koledze jak dałem te same pliczki ( co mi i 2 koledze działają ) to go wywala. O co to chodzi ? ... My gramy , on nie może.

Opublikowano

ja ci powiem że ja też miałem to samo na swoim hamachi ale tylko 4 graczy miało takie błędy ale pozostali grali normalnie. Nie wiem może niech uruchamia z zgodnością admina (vista/win7) może być tak że jak ma metin2.bin zapakowane to taki error wywala

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!