Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was poraz kolejny ja !! mam do was prośbe kiedyś był temat jak zrobić aby bylo widac mojego skina na mp

Nie chce poradników z yt albo poprostu napiszcie tutaj jak to zrobic !!

Nie życzęsobie ani inni pisali ,, Kup se minecrafta '' przyznam się narazie mnie nie staćbo dostaje 20 dychy kieszonkowego na miesiąc od rodziców ;p

. .

Opublikowano

Na piracie nie widac twojego skina ale mozesz sciagnac mineshaftera i jezeli ktos inny tez bedzie mial ten program to bedziesz widzial jego skina a on twoj :D ,

Opublikowano

Trzy miechy zbierania i masz oryginał z minecraft.net... Albo 2 miesiące i masz z kontagier. Z mineshaftera prawie nikt nie korzysta, więc to się nie opłaca.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Ale korzystałem z poradnika z yt i mineshafter się zmienił i niewiem o co chodzi jak wiecie napiszczie

. .

Opublikowano

Ale korzystałem z poradnika z yt i mineshafter się zmienił i niewiem o co chodzi jak wiecie napiszczie

Olśniło mie twoje uzasadnienie problemu ....

Opublikowano

Sciągnij mineshaftera Sciągnij swojego skina potem zrób konto google potem konto minecraft.net i się spyta jak będziesz sie chciał się zarejestrować na mineshaftera czy ma uzyc konta google potem wklejasz skina ( mozesz tez pelerynke ) zapisujesz i logasz się przez specjalnego Lautchera któego ściągasz tam proste :}

6hp6r5.jpg made by PoMpOm
Opublikowano

Kurwa mać mineshafter zmienił się jak huj ....

Home

Instructions

Downloads

Server List

Chat

andrzejplek

Connect your Minecraft account.

Connected Username andrzejplek

Username

Password

Upload your skins to an image hosting service. I recomend imgur (mostly because it has tiny urls).

Skin Url Wklejam klikam CUrrent skin i huj nic się nie dz

Ciejerrent Skin

Cloak Url

Current Cloak

Kurwa co mam zrobićchce nagraćlet's play'ea a narazie nie chce kupywać orginaknego minecrafta

. .