Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracia Final ? Cheat ?

antek00pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na niektórych serwerach działa phx, na lepszych nie działa nic, a jeśli działa to jest to nierozprzestrzeniane.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

bo ja potrzebuje na tym serwie czitować www.l2excavate.com

Tam jest Gracia Part 3 :(

Możesz mi powiedzieć czy tam czit działa? Bo ja nawet nie wiem jak tym phx posługiwać bo miałem kilka wersji ale żadna mi nie wykryła procesu L2.exe hmm nie wiem czemu :/

Być może dla tego że siedzie na Windowsie 7?

Jakbyś mógł przetestować czy na tamtym serwie działa to bym ci był wdzięczny

Opublikowano

ale offtop. Ogółnie to tutaj na forum mały burdel panuje zamiast trzymać sie konkretów to ludzie piszą zupełnie nie związane rzeczy z tematem ...

Nie raz to mam wrażenie że tutaj na forum to są tylko dzieci...

Twoje pytanie jest takie jakbyś mnie zapytał: "a po co oddychać?"

Chce czitować na L2 aby być lepszym graczem od innych, a wiem że inni czitują bo mają bronie bardzo mocno po enchantowane i skille tak więc w normalny sposób za chiny się takie czegoś nie zrobi ...

Dla tego właśnie chce pocheatować sobie aby też być jednym z lepszych ...

Opublikowano

Masz racje, nie lubie jak ktoś pisze po co czitować, przecież wiadomo w jakim celu i po co są hacki. Dlatego też szukam jakiegos działającego hacka do tej kroniki. Mój kumpel któy gra na servie l2 tns pisał że działa halpex ale nie jestem pewien czy to prawda, pozatym na forum nie widze sprawdzonych linków do tego programu przynajmniej w wersji demo. Czytałem ze dzięki temu programowi można kopiować itemy, czy to prawda??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można było kopiować w 99,999999% jest to już usunięte. Na tym forum są tylko opisane hacki które były aktualne gdy było jeszcze c3 - c4 teraz prawie nic nie działa z opisanych tutaj. A na gracje 2 jest błąd ale nie jestem pewien bo tylko widziałem jak to many robił. Od razu pisze ze bug pochodzi z ok kwietnia i już mógł zostać naprawiony.

W graci 2 zmienił się sposób ecnhatowania i było można podczas enchantu gdy scroll łączył się z bronią chwile przed pojawieniem się czy enhant wyszedł czy nie wrzucić broń do tego okienka. Gdy broń pękała zostawała na tym samym enchancie jakim była przed. Nie wiem czy to jeszcze działa bo ja jeszcze nie miałem graci na kompie.

Opublikowano

BoNiU samolub z ciebie, ale mniejsza o to. Ja pisze z prozba o podanie jakiego kolwiek servera gdzie moglbym nauczyc sie obslugi l2phx bo nie mam gdzie zaczac;/ Od kilku dni czytam o tym l2phx-ie i chce wkoncu nauczyc sie obslugi. Jezeli zna ktos server gdzie dowoli moglbym cheatowac prosze o kontakt GG:7313860

Z gory dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...