Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buildy to zrobie (jakoś)

Ale bardziej o taktyke mi chodzi, ludzie mówią, że customy ale tam znowu same 30 lvle sa -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Zapraszam na ts3

IP:91.228.196.55

Port: 9987

Będziesz mógł pograć z nami, nabyć doświadczenia, ewentualnie jakieś porady graczy z większymi lvl'ami :)

Opublikowano

wyćwiczysz się z czasem jak będziesz grał

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Najlepiej grać od początku na normalu. Ale dlaczego na normalu a nie na custom? A dlatego, że gdy dopiero zaczynasz grę i nie jesteś pro graczem to na tym normalu są ludzie na twoim poziomie. Też mają te pierwsze levele i tak się najlepiej uczy. Z czasem staniesz się coraz lepszy i będziesz w trafiał na lepszych przeciwników. I pamiętaj nie zawsze można wygrywać. Czasem trzeba przegrać, aby się czegoś nauczyć.

Opublikowano (edytowane)

Najlepiej grać normale samemu, bądź grać z kimś z wyższym lvl'em i słuchać jego rad. Najlepiej wtefu full premade.

Ja tam od 1 lvl grałem z 30 :P

@edit, customy sobie odpuść odkryłem to dopiero wtedy jak przez moment opłacalny był IP farm.

@edit, mity z ćwiczeniem champów albo "first time xxxx" "ide na custom bo 1 raz gram tym championem" sobie odpuść, Bo KAŻDY champ to to samo gówno. 4 spelle+pasyw (ewentualnie inne warjacje) do ogarnięcia czytając/w2 minuty a mechanizm ich używania też taki sam. Jedyne co w tej grze jest do ogarnięcia to jej mechanika. Niektórzy błędnie uważają że ogarniają czempiony. Co prawda, może nam iść lepiej jako mag. Na przykład nigdy nie potrafię grać supportem. Mimo to, nawet jak usiadłem i grałem tym supportem to nie jestem w stanie lepiej nim grać.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Zgadzam sie up'ami.

Rady wyższychl lvl + granie na normalu. :)

Jak by co mozesz napisac do mnie na lol : Piotroszko

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

możesz zrobić jak mój kolega:

poprosić 30lvl żeby założył nowe konto i zagrał z tobą pare normali i powiedział ci co musisz doszlifować ;d

.

Opublikowano

@up bez sensu, gra free win, do tego prawdopodobny rage, bo newb musi WSZYSTKO szlifować...

Jeżelu już to gra duo/premade z jego main kontem

DAJ

delete.png