Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Zakładam ten temat z myślą,żeby zrobić jakiś porządek na forum i ład.Sam czasami mam jakieś szybkie pytanie,ale jak zauważyłem ostatnio na forum powstaje wiele pytań na temat NFS to nie chciałem zakładać tematu,bo się zrobiło można tak powiedzieć śmietnisko na forum :O .Z tego względu chciałem pomóc jakoś moderatorom zakładając takowy temat,który zaoszczędzi miejsca na forum w jedność

Mogę też się zająć w przyszłości (zależne od pytań i odpowiedzi) Kopiować pytania i odpowiedzi na mój pierwszy post,żeby było bardziej czytelne i łatwe do odszukania

//Przydałby się także jakiś regulamin,żeby i tutaj nie robić spamowiska m.in kłócenie się czy też wyzywanie się nawzajem itp.Wtedy za takie coś powinno być nagradzane warnem bądź banem,a nie zamykaniem tematu ,ale to już zależne od moderatora :D Jeśli można by było podpiąć ten temat to byłbym bardzo wdzięczny

Tak,więc przejdę do swojego pytania: Czy można zmienić Avatar ten,który wybierało się na początku gry ?

Edit:@Closer Nie chce już dodawać posta nie temat,więc tutaj odpowiem,raczej temat powinien się udać no,ale kto tam wie.Zobacz i policz na forum ile jest postów z nazwą tematu "pytania" "pytania..." "pytanie" itd.Lecz odpowiedź zachowaj już dla siebie,żeby tutaj zbędną odpowiedzią nie śmiecić.

Edytowane przez Tigerxy
Opublikowano (edytowane)

Raczej temat nie nada się z kilku przyczyn ..

Wątpię ,że ktoś tu będzie pisał.

Edytowane przez Closer
sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

To by mogło być ale na zasadzie: pytanie i odpowiedz i zamykamy temat - takie coś.I pasowało by zrobić regulamin i przypiąć go.

Co do pytanie to nie można zmienić avatara;raz już wybranego.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

czy można zostać zbanowanym ?

Oczywiście,że tak w pierwszej kolejności na pewno są ludzie banowani,którzy zostali zgłoszeni.

Jest to ich ciągły priorytet i banują setki, czasami nawet tysiące graczy tygodniowo. Oszuści nie znikają z gry, bo są miliony zarejestrowanych użytkowników i nie dają rady wszystkiego przerobić,ale i nad tym pracują.

Opublikowano (edytowane)

Zgłoszenie wysyłasz w języku Polskim przecież.Wchodzisz na stronę,potem dajesz Wsparcie i Zgłoś Błąd i piszesz o co chodzi.

a zgłaszając w grze ? PPM na kolesiu -> Zgłoś kierowcę -> Oszustwa

Tak dokładnie.

Edytowane przez Pitch_Black

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

ja mam takie pytanie zauważyłem że ludzie mają pod nazwa auta napisy np. czech :> itp.. da się jakoś zrobić polska albo coś ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano (edytowane)

ja mam takie pytanie zauważyłem że ludzie mają pod nazwa auta napisy np. czech :> itp.. da się jakoś zrobić polska albo coś ?

Oczywiście, W czasie wolnej jazdy wchodzisz w profil swojego kierowcy (kliknij "U") I pod poziomem kierowcy jest napis "Podziel się mottem" klikasz na niego i piszesz co chcesz, ;]

Edytowane przez dmn292

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

super dzieki bardzo

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB