Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak sie obronić przed nieznanymi stronami z Yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[Witam w tym poradniku opiszę jak sie obronić przed nieznanymi stronami i sms z Yangami a może eq +9 za free./b]

1. Jeżeli macie stronę o typu: Podaj Swój login i hasło Serwer ile chcesz Yangów jakie eq. To uważajcie bo to automatycznie daje mu wasze pasy i po waszym koncie.

2. Jeżeli będzie np. Wyszli sms o treści game 3x465m kosztuje on 2 zł, a w po chwili macie hack na itemy +9 yangi smoocze monety. To jest oszustwo ponieważ zabierze wam +10 zł i doładujecie mu Smocze Monety.

Myślę, że poradnik się przydał i może pomógł. :D

To mój pierwszy poradnik może byle jaki, ale jest.

Proszę o dobre komentarze. :D

Edytowane przez xAmigoSx
Opublikowano

to każdy wie ^^

Co do poradnika nic tu nie pisze -.-

Co do Yangów Allegro ;)

Najlepiej nie podawać passów tylko zrobić nowe konto i git ;)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Jest strona tego typu g-metin2 czy jakoś tak... Tylko tam nie trzeba podawać loginu. wybierasz sobie np 3kkk za 9zl sms... Nie wiem czy to fake ale szkoda kasy;]

Opublikowano

Mam pytanie bo znalazlem taka stronke nazwa g-metin2 mozna tu kupic 3kkk za 9zl i moje pytanie jest takie czy ktos z tej strony juz kozystal??Bo nie wiem czy kupic w 2 slowach to ujmujac- boje sie.

Jak ktos kupil to prosze o odpowiedz po jakim czasie otrzymal yang, jak sie skontaktowali z Toba i czy na prawde kosztuje to 9zl czy 20.

Opublikowano

UP.

Ja korzystałem, ale admin ich w tedy wykrył i mi nie dali, lecz dali mi paczkę hacków i przez e-mail się skontaktowali i kosztuję to 9 zł z vat.

Opublikowano
Mam pytanie bo znalazlem taka stronke nazwa g-metin2 mozna tu kupic 3kkk za 9zl i moje pytanie jest takie czy ktos z tej strony juz kozystal??Bo nie wiem czy kupic w 2 slowach to ujmujac- boje sie.

Jak yangi to tylko na allegro kamyki duchowe kupuj. Bo teraz kamyki na allegro dość tanio chodzą,a yangi bardzo podrożały...

Tutek powinien się przydać, ponieważ dzieci, którzy nie są doświadczeni odrazu polecą na kasę, a później płaczą i w m1 stoją "porzycz mi 500k plissss bo mnie okradli" ....

+

//Nieregulaminowa sygnaturka.