Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da się skopiować szablon webspell?? ponieważ gdy kopiuje httrack czy jakoś tak to mi robi dużo podstron a wiadome przecież że normalny szablon webspell ma jeden index.To moje pytanie brzmi czy da się skopiować szablon webpsell.Oczywiście chodzi mi o z kopiowanie z jakiejś strony

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

Wszystko się da :), wystarczy pobrać dodatki do forefoxa i po części to skopiujesz ;], poszukaj w google coś na temat

"Kopiowanie stron "

Opublikowano

Tutaj, żeby ci ułątwić daje podstawowe pliki jak index itd. Grafiki mi się nie chciało :) Musisz sam sobie pobrać, myślę, że ci troszeczkę pomogłem ;)

Sory, że ten plik nie wrzuciłem do załącznika ale jest blokada:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

hmm to weś

jeszcze raz ten index itp bo jak widzę ten index to mi się wydaję że jest takie coś : ĐĎࡱá itp

I jak będziesz go robił to daj rozszerzenie index.php :-] z góry dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hehe na łatwiznę się idzie :) Tu zamieszczam 3 rodzaje indexów. Któryś z nich powinien być prawdziwy i powinien działać. A tamtych plików nie zamieszczam bo już bo tutaj nic sie nie zmieniło. Ale nie wiem czy coś to wogole pomoże. Jeśli nie to napisz do mnie na gg. To na spokojnie sie dogadamy ;)

• Dodaj nową pozycję...